Gönül Dağı'nda O İsim Resti Çekti! İşte Dizinin Fişini Çektirecek Bomba Ayrılığın Nedeni! Senaristler Şokta

Gönül Dağı'nda O İsim Resti Çekti! İşte Dizinin Fişini Çektirecek Bomba Ayrılığın Nedeni! Senaristler Şokta

TRT1 ekranlarında her Cumartesi akşamı izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü başladı. Dizinin sevilen karakteri sevenlerine bu hafta veda ediyor. Herkesi derinden üzecek bu ayrılığın nedeni ise çok başka çıktı. İşte Gönül Dağı dizisinin 65. bölümünden detaylar.

Dizi sektörüne iddialı bir giriş yapan ve kısa bir sürede izlenme rekorları kırmayı başaran Gönül Dağı dizisinde izleyicileri üzecek bir haber geldi. Dizinin sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alan başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'dan kötü haber geldi. İşte 28 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni Gönül Dağı dizisinden ayrıntılar ve şoke eden ayrılığın nedeni.

gonuldagi.jpg

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE HERKESİ ŞOKE EDEN AYRILIK

Her bölümü ile televizyon başındaki izleyicileri derinden etkileyen Gönül Dağı dizisi Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizileri arasında yer aldı. Meraklılarının en çok aradığı diziler arasında yer alan Gönül Dağı dizisinde şoke eden bir ayrılık ortaya atıldı. Dizinin sevilen karakterleri arasında yer alan Dilek yani Gülsim Ali İlhan diziye veda ediyor. Peki Gönül Dağı dizisinde Dilek neden artık olmayacak? Dilek karakteri yerine kim gelecek? Gönül Dağı final mı yapıyor? İşte Gönül Dağı dizisine dair çarpıcı ayrıntılar.

dag.jpg

GÜLSİM ALİ İLHAN ANADOLU HAYATINA ALIŞAMADI

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine can veren Gülsim Ali İlhan artık diziye veda ediyor. Diziden ayrılama sebebinin özel sorunlar olduğu iddia edilen İlhan'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Yeni bölümünün 28 Mayıs'ta yayınlanacağı Gönül Dağı dizisinde gözler merakla Dilek karakterini arayacağa benziyor. İzleyicinin beklediği 65. bölüm içinse ayrıntılar gelmeye başladı. Sevenlerinin büyük bir hayal kırıklığına uğradığı şoke eden ayrılığa ilişkin yapım tarafından henüz açıklama yapılmazken, İlhan'ın neden diziyi bırakmak istediği ise herkes tarafından merak edilmeye başladı. İddialar Anadolu'daki hayata hayata ayak uyduramayan İlhan'ın Bulgaristan'a geri döneceği yönünde.

donuldagidizi.jpg

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE DİLEK OLMAYACAK MI? TANER NE YAPACAK?

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın ayrılık kararını duyan sevenleri ise adeta yıkıldı. Peki bu ayrılık sonrası başrol oyuncusu kim olacak? Dilek karakterinin diziye veda etmesi sonucunda dizi de neler olacak? 2 sezonu geride bırakan dizi de nasıl bir değişim olacak.? Herkes bunların cevaplarını beklerken dizinin diğer başrol oyuncusu Berk Atan'ın ise Diler karakterinin diziden çıkmasından sonra zorlanacağı yönünde. Eğer Dilek karakteri diziye veda ederse dizinin 3. sezonunda Taner'in bu duruma alışma süresi işlenecek. Senaristlerin bu konuda nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken Berk Atan'a bu ayrılık kötü yansıyacağa benziyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN