12 Kg'lık tüplerde 120 TL indirim! O marka kampanyayı başlattı: Son tarihe kadar yetişen indirimi kapıyor

12 Kg'lık tüplerde 120 TL indirim! O marka kampanyayı başlattı: Son tarihe kadar yetişen indirimi kapıyor

Türkiye'de enflasyondaki artışla birlikte birçok ürüne zam yapıldı. Yeni yılda en çok zam yapılan ürünlerin başında ise tüp fiyatları geliyor. Gelen zamlar sonrası rekor fiyata ulaşan tüp fiyatları için sevindirici haber az önce geldi. O marka kampanyayı başlattı. 12 Kg'lık tüplerde 120 TL indirim! O tarihe kadar yetişen alacak. İşte tüp indiriminin detayları...

Tüp fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Yıl başından bu yana peş peşe zamlanan tüp fiyatları için bu sefer indirim haberi verildi. Ev hanımları bu haberle bayram edecek. O marka az önce duyurusunu yaptı. 12 Kg'lık tüplerde 120 TL indirim fırsatı başladı. O tarihe kadar yetişen indirimli fiyattan alabilecek.

yeni-proje-2024-04-05t120442-751.jpg

Milyonlarca kişinin beklediği indirim haberi sonunda geldi. Tüp fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından bu sefer indirim geldiği duyuruldu. Vatandaşlar arama motorlarına 'Tüp fiyatlarına indirim geldi mi? Tüp fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırmaya başladı.

TÜP FİYATLARINDA DEV İNDİRİM BAŞLADI

Tüp fiyatları ile ilgili beklenen haber geldi. Bu sefer zam haberi yerine indirim haberi geldi. Tüp kampanyası doğrultusunda fiyatların 120 TL'ye kadar düştü. Ancak yetişen alabilecek.

yeni-proje-2024-04-05t120403-186.jpg

O MARKA KAMPANYASINI DUYURDU: O TARİHE KADAR YETİŞEN ALACAK

İpragaz özel tüp kampanyasını duyurdu. İpragaz'ın resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, Turkcell Bizce kullanıcılarına özel bir indirim başlattıkları belirtildi. Kampanya kapsamında, İpragaz'ın mobil uygulaması olan iPApp üzerinden 12 kg'lık ev tüpü tam 120 TL indirimle satılacak. Bu indirim promosyon kodları, iPApp üzerinde 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN