2 gün içinde yapana 2.000 TL karşılıksız ödeme! Bu fırsat bir daha gelmez: Kaçıran saçını başını yolacak

2 gün içinde yapana 2.000 TL karşılıksız ödeme! Bu fırsat bir daha gelmez: Kaçıran saçını başını yolacak

Artan nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından yapılan açıklamaları da yakından takip ediyor. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapanlara 2000 TL karşılıksız ödeme yapılacak. İşte ödeme detayları…

Akbank tüm müşterilerine sevindirecek önemli bir kampanyaya imza attı. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında ilk kez Axess'e başvuruda bulunan müşterilerin Market, Giyim ve elektronik sektöründe yapacağı her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL Toplamda 2000 TL'ye Varan chip para verileceği belirtildi. İşte ödeme detayları…


2000 TL HEDİYE VERİLECEK

Akbank bireysel kartı olmayan müşterilerin 1 Ağustos 2023 tarihiyle 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kart başvurusu yapması durumunda 31 Ağustos'a kadar kampanyaya katılım sağlayabileceği belirtildi. Akbanklılar 31 Ağustos 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilecek. 15 Eylül 2023 tarihine kadar Market, Giyim ve elektronik sektöründe yapılacak her 1.500 TL ve üzeri harcamalarda 250 TL, toplamda 2000 TL chip para hediye edilecek.

akbank-1.jpg
Juzdan üzerinden Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin öncelikle hemen katıl butonuna tıklaması gerektiği belirtildi. Ardından profil alanındaki kampanyalar başlığını altında kampanyanın görünmesi durumunda katılım sağlığınızı doğrulayabilirsiniz.


KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLARIM?

Kampanya SMS ile katılmak isteyen müşterilerin ilk harcamalarından önce bankanın sistemine kayıtlı bulunan numaraları üzerinden “ODUL” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekiyor. SMS ile katılım sağlayan müşteriler kampanyaya katılması durumunda bankadan “kayıt oldunuz” bilgisi içeren geri dönüş mesajı almaktadır.

para.jpg


KAMPANYA KATILIM AYRINTILARI

  • Kampanya kapsamında gönderilen SMS'ler müşterinin tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.
  • Başvuru formunda yer alan “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilirsiniz. Kartınızı adresinize ulaşmadan, internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz
  • Kampanya kazanımları aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılacak ilk 1500 TL'lik harcamalar için geçerlidir.
  • Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kartları ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamında yer almıyor.
  • Kampanyanın bireysel bazda olduğu belirtildi.
  • Akbanklılar kampanya süresince toplam 2.000 TL'ye varan chip para ödülünden yararlanabilecek. Müşterilerin üye iş yerleri ve diğer kampanyalardan da chip para kazanma hakkı bulunuyor.
  • Kampanyadan kazandığınız chip-para, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN