300 bin TL'ye araba artık hayal değil! Renault'tan otomotiv devrimi: Her marka araba var

300 bin TL'ye araba artık hayal değil! Renault'tan otomotiv devrimi: Her marka araba var

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz otomobil sektörünü sert şekilde etkilemiş durumda. Hem sıfır araç fiyatları hem de ikinci el otomobil fiyatları tavan yapmış durumda. Tüketiciler ucuz fiyattan otomobil alma hayalini kurarken beklenen güzel haber geldi. 300 bin TL'ye araba artık hayal değil! Renault'tan otomotiv devrimi. Ucuz fiyattan araç sahibi olun. Her marka araba bulunuyor. İşte detaylar haberimizde...

Araba almak isteyip de bütçesi yetmeyenler için müjde! Fransız otomobil devi Renault, ikinci el araçları adeta sıfırlayarak tekrar satışa sundu. Hem de piyasa fiyatlarının çok altında! 300 bin TL'ye bile araba sahibi olmak artık hayal değil.

YENİLEME SÜRECİYLE ARABALAR YEPYENİ!

Renault'nun fabrikasında yenilenen araçlar, test sürüşlerinden ekspertize, mekanik ve kaporta onarımlarından detaylı temizliğe kadar birçok aşamadan geçiyor. Üstelik tüm bu işlemler, orijinal yedek parçalar kullanılarak yapılıyor. Yani aldığınız araba, ikinci el olmasına rağmen size yepyeni gibi teslim ediliyor.

yeni-proje-2024-05-29t095741-078.jpg

HANGİ MARKALAR VAR?

Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo gibi birçok markanın ikinci el araçlarını yenileyerek satışa sunuyor.

FİYATLAR CEBİNİZİ YAKMAYACAK!

Fiyatlar ise dudak uçuklatacak cinsten! Piyasadaki ikinci el araçlara göre çok daha uygun fiyatlarla sunulan bu yenilenmiş araçlar, 300 bin TL'den başlayıp 1 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor. Yani her bütçeye uygun bir seçenek bulmak mümkün.

yeni-proje-2024-05-29t095724-623.jpg

HAYALİNİ KURDUĞUNUZ ARABA SİZİ BEKLİYOR!

Eğer siz de araba almak istiyor ama yüksek fiyatlar nedeniyle erteliyorduysanız, Renault'nun bu fırsatını kaçırmayın! Hayalini kurduğunuz arabaya sıfır gibi sahip olmak için hemen harekete geçin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN