500 bin liraya süper lüks ev! Görenler gözlerine inanamadı: Türkiye bu olayı konuşuyor

Konut sahibi olmak isteyenler, 500 bin liraya süper lüks ev sahibi olabiliyor. Türkiye'nin gündemine oturan video sosyal medyada viral oldu. Süper lüks evi sadece 500 bin liraya yaptırdığını duyanlar evi görünce gözlerine inanamadı. İşte 500 bin liraya süper lüks ev...

Tüm Türkiye bu süper lüks evi konuşuyor. Sosyal medyada viral olan videoda, 500 bin liraya yaptırıldığı söylenilen evi görenler gözlerine inanamadı. Kira ve ev fiyatlarının yüksek olduğu dönemde milyonların ilgini topladı. İşte tüm detaylar...

500 BİN TL'YE SÜPER LÜKS EV

İçerik üreticisinin sosyal medyadaki paylaşımı milyonların dikkatini çekti. İstanbul'da yüksek olan kira ve ev fiyatlarına darbe vuracak hamleyi duyurdu. Sadece 500 bin TL karşılığında süper lüks ev yaptıran içerik üreticisi, detaylardan bahsetti. Türkiye'nin gündemine oturan paylaşımdaki evi görenler gözlerini ovaladı. En düşük konut fiyatları İstanbul'da 2 milyon TL seviyelerindeyken 500 bin liraya süper lüks ev yaptırmak yoğun ilgi gördü.

0x0-prefabrik-ev-fiyatlari-2023-29-bin-900-tlye-ev-sahibi-olun-50-55-59-70-75-85-90-100-150-metrekare-213141-prefa-1677156813675.webp

HEM UCUZ HEM DE LÜKS

İstanbul'da 500 bin TL'ye 100 metrekare 3+1 ev yaptıran içerik üreticisi detaylardan bahsetti. Prefabrik ev yaptırdığından bahseden içerik üreticisi, duvarları strafor yerine taş yünü yaptırdığını da paylaştı.

Prefabrik evlerin 50 yıldan fazla ömrü olmasıyla süper lüks görünümüyle hem çok ucuz hem de çok kullanışlı bulunuyor. Ev yaptırma başvurusunun ardından bir hafta içerisinde istedikleri şekilde yaptırdığından bahsediyor. Doğayla iç içe olan süper lüks ev depreme de dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor.

arsa-arazi-konut.jpg

PREFABRİK EVLER NEDEN UCUZ?

Prefabrik ev sahibi olmak için öncelikle bir arsaya sahip olmanız gerekiyor. Prefabrik ev yaptırmak ucuz gibi görünse de özellikle İstanbul gibi yüksek nüfusu olan Mega Kentte arsa fiyatları oldukça pahalı. Arsa sahibiyseniz lüks bir ev yaptırmanın maliyeti sadece 500 bin lira tutacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN