870 km menzilli süper lüks elektrikli resmen satışa hazır! Başlangıç fiyatına dikkat

Elektrikli otomobil severlerin gözdesi 870 kilometre menzille geliyor! O tarihten itibaren satışa sunulacak otomobilin fiyatı belirli oldu! Sadece 15 dakikada gideceği menzille rakiplerine fark attı. Peki, ne kadara satılacak? İşte tüm detaylar...

Elektirkli otomobil piyasası her geçen gün genişmeleye devam ediyor. Yeni model elektrikli otomobilin satışına sayılı günler kaldı. 870 kilometre menzile sahip otomobil, elektrikli otomobil severlerin gündeminde yerini aldı.

15 DAKİKA ŞARJLA 610 KİLOMETRE GİDİYOR

Menzil farkıyla rakiplerine fark atan Zeekr 007 resmi olarak satışa sunulacak. Önümüzdeki haftadan sonra geliştirdiği LFP bataryayı tanıtacak. Bataryanın bulunduğu ilk model olarak 007'nin aralık ayı sonuna kadar satışa sunulacak.

Geliştirdiği batarya ile 870 kilometre menzile sahip elektrikli otomobil, sadece 15 dakikalık şarjla 610 kilometre menzil gidiyor. Uzun menziliyle rakiplerine toz yutturan 007 modelinin giriş paket modeli bile tek şarjda 688 kilometre gidebiliyor. Zeekr 007'nin 31.600 dolar başlangıç fiyatıyla satışa çıkartılacak.

Not: 31 bin 600 dolar 914.513,48 Türk Lirası'na denk geliyor. Fakat, bu aracın vergisiz fiyatıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN