ABD'li bankadan yatırımcıları ters köşe eden dolar tahmini! Seçimden sonra açıkladılar. Rakamı duyan döviz bürosuna akın edecek

ABD'li bankadan yatırımcıları ters köşe eden dolar tahmini! Seçimden sonra açıkladılar. Rakamı duyan döviz bürosuna akın edecek

Döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip edilmekte. Seçimin ardından hafif düşüş gösteren dolar\TL tekrardan 32 liraya tırmandı. Vatandaşlar 'Seçimden sonra dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorularını araştırırken ABD'nin önemli bankaları arasında gösterilen Wells Fargo, dolar kuruna ilişkin dikkat çeken bir analiz yayımladı. ABD'li bankadan yatırımcıları ters köşe eden dolar tahmini.

Yerel Seçimlerin ardından gözler dolar kuruna çevrilmiş durumda. Rekor üstüne rekor kıran dolar\TL seçimlerin ardından 32 liradan işlem görmekte. Yatırımcılar 'Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken ABD'li dev bankadan kritik tahmin geldi. ABD'nin önemli bankaları arasında gösterilen Wells Fargo, dolar kuruna ilişkin dikkat çeken bir analiz yayımladı. Rakamı duyan döviz bürosuna akın edecek! İşte 3 Nisan 2024 güncel döviz kuru...

ABD'Lİ DEV BANKADAN DOLAR TAHMİNİ

ABD'nin önemli bankaları arasında gösterilen Wells Fargo, seçimlerin ardından Türk lirasına yönelik yeni bir güncel rapor paylaştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) ortak beklentilerine göre dolar yıl sonu 40 liraya kadar dayanacak. Ancak ABD'li dev bankanın tahminini yatırımcıları ters köşe yaptı.

SEÇİMDEN SONRA DUYURDULAR: RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA AKIN EDECEK

Banka, Türkiye'ye ilişkin yayınladığı raporda 21 Mart tarihli 500 baz puanlık faiz artış kararının güçlü bir parasal sıkılaşma mesajı olduğuna dikkat çekerek, bu durumun Türk lirasında kademeli olarak yükseliş yaşanmasına neden olacağı iddia edildi.

yeni-proje-2024-04-03t095230-633.jpg

Fargo tarafından yayınlanan raporda, dolar kurunun yıl sonundan itibaren ufak hareketlerle düşüşe geçeceği ve 2025 yılının ortalarında 30 liranın altına sarkacağına dair beklenti paylaşıldı.

03 NISAN DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Haftanın 3. günü olan 03 Nisan 2024 günü, dolar ve euro'nun ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İlgiyle takip edilen dolar bugün aşağı ibreyi gösteriyor. Dolar bugün kaç TL?

yeni-proje-2024-04-03t095251-188.jpg

Son kapanışını 31.9909 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 31.9805 liradan, satış fiyatı ise 32.0014 liradan işlem görüyor.

EURO NE KADAR?

%-0.15'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 34.4989 TL'den yapan euro şu anda 34.477 TL alış ve 34.5208 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN