Acil nakite sıkışanlar... En kolay kredi veren bankalar açıklandı! Kimlikle anında başvuru yapabilirsiniz... İşte ihtiyac kredisi şartları

Acil nakite sıkışanlar... En kolay kredi veren bankalar açıklandı! Kimlikle anında başvuru yapabilirsiniz... İşte ihtiyac kredisi şartları

Acil nakit ihtiyacı olanlar müjde.. Bankalar, kredi kampanyalarını başlattı Sadece kimliğinizle başvuru yapmanız yeterli. İşte, en kolay kredi veren bankalar ve ihtiyaç kredisi şartları..

Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşları bankalara çekti. Kredi kartları ve kredilerle günlerini geçirmeye çalışan vatandaşlar, ihtiyaç duyduklarında borçlanarak giderlerini karşılıyorlar. Öte yandan kredi çekmek isteyen kişiler ise bankaya gitmeden ya da internet şubesi ile uğraşmadan kredi almanın kolay yolunu arıyorlar.

En kolay hangi banka kredi veriyor araştırması yapanlar yazımızın detaylarında bankaların ihtiyaç kredisi şartlarına ulaşabilirler. İşte, sms ile kolay kredi veren bankalar listesi..

En kolay kredi veren bankalar

AKBANK

Akbank'a kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar telefonlarının mesaj bölümüne SMS Kredi yazarak 4425'e gönderebilirler. Bu mesaj ile Akbank'tan ne kadar kredi alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

SMS ile yapılan kredi başvurusunda maksimum kredi miktarı 20 bin TL'dir. Akbank kredi vadesini 36 ay ile sınırlı tutmakla birlikte 20 bin TL üzerinde kredi taleplerini Akbank Şubeleri'nden almaktadır.

NKOLAY AKTİFBANK

Cep telefonunuzun mesaj bölümüne KREDİ boşluk,TC Kimlik Numaranızı yazın ve 3050’ye SMS olarak gönderin. 40 bin TL'ye kadar krediniz hesabınıza yönlendirilecektir. N Kolay Kredi ile şubede sıra bekleme derdi ve aynı zamanda sayfalar dolusu kağıt imzalama zorunluluğu da yok.

FİBABANKA

Teminatlı ya da teminatsız olarak ihtiyaç kredisi talebinde bulunmak için size en yakın Fibabanka şubesine gidebilirsiniz. Şubeye gitmeden başvuru yapmak istiyorsanız T.C. Kimlik Numaranızı 3422’ye gönderebilirsiniz.

YAPI KREDİ

İhtiyaç kredisi başvurunuzu SMS ile yapabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak için "Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Geliriniz (boşluk) Doğum Tarihinizi (GGAAYYYY) yazarak 4411’e gönderin.

DENİZBANK

Cep telefonunuzun mesaj bölümüne “KREDİM” yazın ve T.C. kimlik numaranız ile doğum tarihinizi GG.AA.YYYY formatında mesaja ekleyin. Bu mesajı 3280’e gönderin. Kredi başvurusu sonucunuz cep telefonunuza yaklaşık 5 dakika içerisinde gelecektir.

İŞ BANKASI

SMS ile İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için sırasıyla NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ aralarında boşluk bırakılarak yazılır 4402’ye gönderilir.

VAKIFBANK

Mesaj bölümüne aralarında birer boşluk bırakarak yazdığınız KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi 5724’e gönderebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI

Kredi ve kredi kartı ön başvurularını cep telefonunuzdan gerçekleştirebilirisniz. Bununla ilgili yapmanız gereken talep ettiğiniz işlemi yazarak 4747'ye SMS göndermektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN