Acil para lazım diyenler Finanbank'a koşuyor! Kredi için kapılar açıldı, en hızlı şekilde 40 Bin TL cebinde

Acil para lazım diyenler Finanbank'a koşuyor! Kredi için kapılar açıldı, en hızlı şekilde 40 Bin TL cebinde

Acil nakit para ihtiyacı olanlar koşa koşa Finansbank’a gidiyor! Kredi çekmeniz için resmen kapılar sonuna kadar açıldı. En hızlı şekilde 40 bin TL’yi cebinize atabilirsiniz. İşte Finansbank’ın 40 bin lira kredi vermesine ilişkin detaylar…

Ekonomik sıkıntıların her geçen gün arttığı bu günlerde insanlar çareyi kredi çekmekte buluyor. Bankalar ise son zamanlarda kolay kolay kredi vermiyor. Lakin Finansbank müşterilerine yeni bir müjde duyurdu. Anında 40 bin lira kredi çekebilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

DAKİKALAR İÇİNDE KREDİNİZ CEBİNİZDE

Merkez Bankası’nın son faiz kararından sonra düşük faizle kredi almak isteyenler tek tek bankaları gezmeye başladı. QNB Finansbank ise bu konuda müşterilerine yardımcı oluyor. Kolaylıkla başvuru yaparak Finansbank’tan kredi almanız mümkün. Hem düşük faiz oranları ile hem de dakikalar içinde krediniz cebinizde.

yeni-proje-11.jpg

ACİL PARA İHTİYACI OLANLARA MÜJDE!

Finansbank, yaptığı bir duyuru ile acil nakit ihtiyacı olanlara para desteği sağladığını açıkladı. Düşük faiz oranları ile 40 bin lira kredi çekme fırsatı sunan banka, 36 aya varan vade seçeneği de sunuyor. Krediye başvurmak isteyenler ise hemen onay durumunu öğrenmek için TC kimlik numaralarını 5030 numarasına kısa mesaj atarak öğrenebiliyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN