Adına doğalgaz faturası olanlar hemen o bankaya koşun! 150 TL yardım parası verilecek

Adına doğalgaz faturası olanlar hemen o bankaya koşun! 150 TL yardım parası verilecek

Türkiye'de artan enflasyon ve dünya genelinde yaşanan enerji krizi faturalara peş peşe zam olarak yansımaya devam ediyor. 2023 yılına girer girmez elektrik ve doğalgaz faturalarına peş peşe zam haberleri geldi. Gelen zamlar sonrası kara kara düşünen vatandaşlara sevindiren haber geldi. Eğer faturanızda isminiz yazıyorsa o bankaya giderek paranızı alabilirsiniz. Anında hesabınıza 150 TL ödeme yapıyorlar. İşte detaylar...

Ülkemizde artan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan hareketlilikle vatandaşların alım gücü düşmüş ve birçok ürüne peş peşe zam gelmişti. En çok zam yapılanların başında ise elektrik ve doğalgaz faturaları oldu. Vatandaşlar kara kara faturalarını nasıl ödeyeceğini düşünürken o bankadan müjdeli haber geldi. Faturanızda isminiz yazıyorsa yaşadınız. O bankanın şubelerine gidip hemen 150 TL destek ödemesi alabilirsiniz. İşte destek ödemesinin detayları...

FATURANIZDA ADINIZ YAZIYORSA YAŞADINIZ

Hayat pahalılığı, artan enflasyon ve dövizde yaşanan yükseliş derken Türkiye'de birçok ürüne peş peşe zam geldi. Vatandaşların alım gücü giderek düşerken fatura ödemek bile lüks oldu. Bu doğrultuda adım adan bazı bankalar müşteri kaybetmemek için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İşte faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara Yapı Kredi'den Müjde geldi. Hemen faturanızı alıp Yapı Kredi şubesine giderek 150 TL yardım alabilirsiniz. Faturanızda adınızın soyadınızın yazması yeterli.

dfvfdvd.jpg

150 TL HEMEN HESABINIZA YATSIN

Doğalgaz ve elektrik faturalarına gelen zamlar sonrası vatandaşlar faturalarını ödeyemez hale geldi. Kış aylarının gelmesi ile birlikte kombiler açılmaya başlandı. Faturalar ise üçe katlandı. Ödeme güçlüğü çeken vatandaşların yardımına ise Yapı Kredi Bankası yetişti. Devletin verdiği fatura yardımına ek olarak Yapı Kredi Bankası'ndan da 150 TL nakit yardım imkanı başladı.

fdbfdb-8.jpg

SON TARİH 31 OCAK!

Emekli promosyon ücretleri ile dikkatleri üzerine çeken Yapı Kredi Bankası yeni yılda da müşterilerin yanında olmaya devam ediyor. Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 3 yeni otomatik ödeme talimatı verilen veren müşterilere 150 TL fatura desteği verileceği bildirildi. Bu ödemelerden 100 lirası Banka hesabı üzerinden verilirken 50 lirası ise kredi kartı talimatlarına verilecek nokta Yani kendi adına elektrik ve doğalgaz faturası bulunan ve otomatik ödeme talimatına bağlayanlar Aylık 150 TL yardım alma şansına sahip olacak. Yapı Kredi'nin bu kampanyası için başvuru süresi 31 Ocak 2023 tarihinde sona eriyor. Bu tarihe kadar faturanızla birlikte otomatik ödeme talimatı vermeyi ihmal etmeyin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN