Akbank'tan büyük jest! Hem 7.500 TL ödeme hem de iPhone kazanma fırsatı... Hediyeleri bitmek bilmiyor

Akbank'tan büyük jest! Hem 7.500 TL ödeme hem de iPhone kazanma fırsatı... Hediyeleri bitmek bilmiyor

Bankalar müşterilerini sevindirmeyi biliyor. Yeni kampanyasını açıklayan o banka 7.500 TL’lik ödeme ile birlikte iPhone 14, Playstation 5 hediyeleri de müşterileriyle buluşturacak. İşte kampanya detayları...

Akbank, kaçırılmayacak dev kampanya ile müşterilerini şaşırttı. Yeni kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine, geri ödemesiz 7 bin 500 TL’ye kadar chip-para vereceğini açıklarken, iPhone 14, Playstation 5 gibi birbirinden farklı ürünleri hediye olarak sunacağını açıkladı. İşte kampanya detayları...

AKBANK MUSLUKLARI AÇTI

Akbank, yaptığı kampanya ile bir kez daha müşterisinin yüzünü güldürmeyi başardı. “Davet Et Kazan” kampanyası ile birlikte müşterilerinin çoğaltmak isteyen aynı zamanda müşterilerine finansal destek sağlamayı amaçlayan Akbank, kampanya ile birlikte Akbank'a gelen müşterilere 7.500 TL’ye kadar chip-para hediye edecek. Bunun yanı sıra davet hakkı ile kampanyaya dahil olan müşteriler çekiliş hakkından yararlanırken farklı hediyeleri sahip olma imkanından da yararlanacak.

akbank-1.jpg

KAMPANYAYA ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya katılım sağlayarak birbirinden farklı fırsatları kaçırmak istemeyen kişilerin aşağıda belirtilen şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında sağlanması gereken şartlar şu şekildedir:

Davet kodunu paylaşarak,

Davet kodu ile mobilden Akbanklı olan kişilerin, Kredi Kartı harcaması yapması durumunda her yakını için 750 TL, toplamda ise 7 bin 500 TL chip-para fırsatı sunulacak.

Davet kodu ile yeni Akbanklı olan her 2 kişi için 10 çekiliş hakkı tanıyarak toplamda 200 çekiliş hakkı kazanma fırsatı sunarak;

akbank-iphone.jpg

  • 15 adet İPHONE 14,
  • 10 adet PLAYSTATİON 5,
  • 15 adet PHİLİPS AİRFRYER,
  • 10 adet 10.000 TL Boyner Hediye Çeki.
  • 10 adet 10.000 TL Petrol Ofisi Hediye Kartı gibi hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Davet et kampanyası 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek. Davet kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi internet sitesi üzerinden ya da bankanın mobil uygulaması aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN