Altın biriktirenler tir tir titreyecek! Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı: O tarihten önce satan bin pişman olacak!

Altın biriktirenler tir tir titreyecek! Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı: O tarihten önce satan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak, piyasalardaki son durumu değerlendirerek kazandıracak en karlı yatırım aracını açıkladı. Altın biriktirenler tir tir titreyecek! Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı. O tarihten önce satan bin pişman olacak. İşte Hatice Kolçak'ın piyasa yorumları ve güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ABD'den gelen enflasyon verileri ve Orta Doğu'daki savaş tedirginliği altın fiyatlarını uçurdu. Gram altın 2.500 liradan işlem görürken çeyrek altın fiyatı ise 4.111 TL'den işlem görmekte. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan yeni uyarı geldi. Altın biriktirenler tir tir titreyecek. Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı. O tarihten önce satan bin pişman olacak!

HATİCE KOLÇAK'TAN YATIRIMCILARA HAYATİ UYARI

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararları sonrası yaşanan dalgalanmalar, geleneksel yatırım araçlarında belirsizliği arttırdığını vurguladı. Kolçak, yatırımcıların alternatif yatırım araçlarına yönelmeleri gerektiğini belirtti.

Hatice Kolçak, özellikle altın piyasasındaki değer kaybına dikkat çekiyor ve ons altının hızlı artış potansiyeline rağmen benzer şekilde değer kaybının da mümkün olduğunu ifade etti. Bu noktada, yatırımcıların gümüş gibi alternatif yatırım araçlarını değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı.

yeni-proje-2024-05-19t092900-485.jpg

ELİNDE ALTIN OLANLAR DİKKAT! O TARİHTEN ÖNCE SATMAYIN

Hatice Kolçak, gümüşün altına kıyasla daha hızlı bir şekilde yükselme potansiyeline sahip olduğunu belirtti fakat altının hızlı yükselişinin ardından gümüşün bu potansiyelini henüz tam olarak gerçekleştiremediğini ifade etti. Bu nedenle, gümüşün gelecek dönemde değer kazanma olasılığının yüksek olduğuna dikkat çekti.

19 MAYIS 2024 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN FİYATI

Alış: 2.499,93

Satış: 2.500,70

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Alış: 3.999,89

Satış: 4.088,64

yeni-proje-2024-05-19t092912-637.jpg

CUMHURİYET ALTIN FİYATI

Alış: 15.999,55

Satış: 16.304,53

YARIM ALTIN FİYATI

Alış: 7.974,77

Satış: 8.177,27

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN