Altın, dolar ve euro alacaklar dikkat! İslam Memiş 'hesaplar değişti' diyerek duyurdu: Büyük patlamaya hazır olun

Altın, dolar ve euro alacaklar dikkat! İslam Memiş 'hesaplar değişti' diyerek duyurdu: Büyük patlamaya hazır olun

Altın fiyatları yeni haftaya sert bir yükselişle başlamış durumda. Özellikle Orta Doğu'da başlayan savaş gerilimi altın fiyatlarını sert bir şekilde vururken küresel piyasalarda fiyatlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise yeni bir uyarıda bulundu. 'Hesaplar değişti' diyen İslam Memiş, büyük patlama için tarih verdi. Altın, dolar ve euro alacaklar dikkat! Büyük zelzeleye hazır olun. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki sert yükseliş sonrası vatandaşlara yeni bir uyarıda bulundu. Yeni haftaya rekorla başlayan çeyrek ve gram altın fiyatları yatırımcılar tarafından sorgulanırken Para piyasası uzmanı İslam Memiş, 'Fed ve Savaş seçenekleri değiştirildi' başlıklı yazısında elinde dolar, altın ve euro bulunan reklamlara uyarılarda bulundu.

ALTIN, DOLAR VE EURO BORCU OLANLAR DİKKAT!

TV 100'de 'Fed ve Savaş seçeneklerini değiştirdi' başlıklı yeni yazısını yayınlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tarihi uyarılarda bulundu. İşte İslam Memiş'in genel altın, dolar ve euro yorumu:

"Bayramının 1.(günü) oranlı enflasyon verisi sonuçları açıklandı. ABD'de enflasyon Mart ayında yüzde 0,3'lük artışla 3,5 düzeyinde gerçekleşti. Olumsuz veriler Fed'in faiz indiriminin sona erdiği görüldü. Amerika Merkez Bankası (FED), faiz getirisini 1 Mayıs Çarşamba akşam saat 21:00'de açıklayacak. Mayıs'ta bir faiz değişikliği yapılması beklenmiyor.

yeni-proje-2024-04-18t104711-661.jpg

İSLAM MEMİŞ UYARDI: BÜYÜK PATLAMAYA HAZIR OLUN

Fed'in 2024'te 3 kez faiz indirme imkanı 1 kez düşmüş durumda. Ondan dolar (dxy) 106,24 yükseldi. Hedef muhtemelen 107. seviyede. İran-İsrail geriliminde küresel piyasaların olumsuz gidişatı, beklentilerin kısa süreli oynanmasına neden olan diğer önemli bir gelişmedir. Çünkü küresel çaptaki dalgalanmaların artması ve enflasyonun tekrar yükselme olasılığı endişesine neden oluyor. Son gelişmelerde değişiklik yapılmasına neden oldu.

yeni-proje-2024-04-18t104649-369.jpg

Ons altının direnci 2.350 yönde kırıldı, hedef ise 2.600 yönde yükselebilir. Avantajları: Altın/Gümüş paritesi (xau/xag) 84,51 seviyesinde. Bugün yüzde 2,35 daha yükseldi. Altın jeopolitik gerilimden destek alırken, gümüş ucuz kaldı. Elimde 1 kg miktarım var, tamamı gümüşe çevrilmiş mi? evet Elimdeki doların yüzde 25'ini Euroya çevirmiş miydim? evet Elimde Euro var, doğru çevirir miydik? Hayır Elimde Euro var, sonraki gümüşe çevrildi mi? evet Bazı durumlarda parite avantajlarını fırsata çevirmek gerekmiyor. Beklentilerin değişmesi ancak her zaman vardır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN