Altında rekor yıl başından önce gelecek! Hatice Kolçak altının 2.000 TL olacağı zamanı açıkladı

Altında rekor yıl başından önce gelecek! Hatice Kolçak altının 2.000 TL olacağı zamanı açıkladı

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatlarında dalgalanmalar başlarken gram altın 1.680 liraya kadar geriledi. Çeyrek altın fiyatı ise 2.765 TL'ye kadar düşmüş durumda. Yatırıcılar yaşanan düşüş sonrası 'Gram altın yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırmaya başladı. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altının 2.000 TL olacağı zamanı açıkladı. Altın fiyatlarında rekor seviye geliyor! Herkes hazırlığını yapsın.

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi hareketlenen altın fiyatları merak konusu oldu. Altın fiyatları kritik karar öncesi düşüşe geçerken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırmaya başladı. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak gram altında beklediği seviyeyi duyurdu. Altında rekor yıl başından önce gelecek! Hatice Kolçak altının 2.000 TL olacağı zamanı açıkladı. O tarihte piyasalar altüst olacak. Hazırlığa başlayın! İşte Hatice Kolçak'ın açıklamaları ve gram altın tahmini...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış Fiyatı: 1.679,82
Satış Fiyatı: 1.680,29

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Alış Fiyatı: 2.721,56
Satış Fiyatı: 2.765,49

YARIM ALTIN NE KADAR?

Alış Fiyatı: 5.443,13
Satış Fiyatı: 5.539,39

gfggf-33.jpg

TAM ALTIN NE KADAR?

Alış Fiyatı: 10.852,66
Satış Fiyatı: 11.028,35

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Yatırımcılar 'Gram altın ne kadar olacak?' sorusunu araştırırken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın ile ilgili korkutan tahmin geldi. Altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini belirten Kolçak, "1925 dolar ons, dolar da 27,14 TL. Şimdi ons da burada dolar ucuz olduğuna göre gram altın da ucuz kalan yatırım araçlarından biri oldu. Çünkü hem ons hem de dolar ucuz kaldı. Dolayısıyla gram altın tarafında da aslında hani orta uzun vadede bakanlar için alım yerleri olduğunu yatırım tavsiyesi olmadan ifade ettim." dedi.

yjjhhj.jpg

HATİCE KOLÇAK AÇIKLADI: GRAM ALTIN YIL SONUNDA...

Gram altında yıl sonu tahminini güncelleyen Kolçak, "Yıl sonu hedeflerimiz vardı biliyorsunuz dolarda 30, 33 TL gram altın tarafında da 1800 - 2000 TL hatta üstü olacak şekilde. Yani buralarda minimum gelecek şekilde." ifadelerini kullandı.

GRAM ALTIN NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Ons altının portföylerde bir miktar tutulduğunun belli olduğunu söyleyen Kolçak, "Altının yükselişine devam edebilmesi için 1945 doların üzerine atması ve kapanış yapması, sonrasında 1985 doların üzerine atması ve kapanış yapması lazım. Diğer taraftan da 1900 dolar psikolojik ve kritik eşik, aşağıda da 1884 dolar var. 1909, 1910 dolar da önemli bir destek bunları takip edeceğiz." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN