Altını olanları 100 şiddetinde vuracak! Önümüzdeki 5 gün hazırlıklı olun: 100 dolar birden...

Altını olanları 100 şiddetinde vuracak! Önümüzdeki 5 gün hazırlıklı olun: 100 dolar birden...

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yerel Seçimler sonrası altın fiyatlarında hareketlilik başlarken vatandaşlar güncel fiyatları sorgulamakta. Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten tarihi uyarı geldi. Altını olanları 100 şiddetinde vuracak. Önümüzdeki 5 güne dikkat, hazırlığınızı şimdiden yapın. 100 dolar birden uçacak. İşte İslam Memiş'in altın yorumu ve uyarıları...

Yerel Seçimler sonrası altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Gram altın 2.334 liradan işlem görürken çeyrek altın fiyatı ise 3.840 TL'den işlem görmekte. Yatırımcılar 'Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten tarihi uyarı geldi. Altını olanları 100 şiddetinde vuracak! Önümüzdeki 5 gün hazırlıklı olun.

ALTINI OLANLAR DİKKAT! İSLAM MEMİŞ'TEN TARİHİ UYARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili tedirgin eden bir uyarı geldi. Elinde gram ve çeyrek altın tutan vatandaşlara korkutan uyarı. 2024 yılında yaşanan yükselişlerin ne kadar süreceğini merak ederken, Türkiye'nin dikkatini çeken bu konuya ekonomi piyasalarının uzman ismi İslam Memiş'ten yanıt geldi.

yeni-proje-2024-04-02t103851-563.jpg

BİRDEN VURUP GEÇECEK...

İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in dikkat çeken altın yorumu ve tahmini:

"Ons altın 2237 dolara kadar yükseldi. Alır mıyım? Asla...

Türk lirası karşısındaki enstrümanları satın alır mıyım? Kaçırmam çünkü bu fırsatlar bir daha gelmez. Düşüşler kalıcı değil. Ons altında bir balon var ve birilerinin eline bırakacaklar bu balonu. Altının gram fiyatında 2414 lira seviyesine kadar bir gerileme vardı. Şuanda 2393-2424 lira seviyelerinde. Muhtemelen bu aralığa yerleşecek.

yeni-proje-2024-04-02t103907-170.jpg

"5 GÜNÜNÜZ KALMIŞ DURUMDA"

Gram altın şu anda ucuz, 2024 yılıyla alakalı 3000-3500 TL beklentilerimiz devam ediyor. Altında uzun vadeli beklentimiz yükseliş şeklinde. Yaşanan ani artışların bu hafta itibarıyla geri çekilmesini bekliyorum ancak düşüşler kısa sürecektir. Altın tarafındaki yönümüz yukarı olmaya devam edecek. Yaklaşık 100 dolarlık bir aşağı yönlü mesafemiz var. Buralar ihlal edildi ve mutlaka dönülecektir.

Ben bu düşüşlerin içerisinde bulunduğumuz hafta itibarıyla yaşanacağını ve sonrasında yeni yükselişlerin devam edeceğini düşünüyorum. O yüzden altın tarafında ekleme yapacakların önümüzdeki 5 günü dikkatli geçirmesinde fayda var."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN