Altını ucuz almak isteyenler buna dikkat etsin! İslam Memiş tek tek açıkladı... Ucuz almanın yolları!

Altını ucuz almak isteyenler buna dikkat etsin! İslam Memiş tek tek açıkladı... Ucuz almanın yolları!

Son zamanlarda hızlı bir yükseliş gerçekleştiren altın fiyatlarına dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Rekor seviyeleri gören altın fiyatları yeniden düşüşe geçti. ONS altın fiyatlarındaki gerileme ile birlikte gram altın fiyatlarında da düşüşler yaşandı. Yatırımcılar tarafından araştırılan altın fiyatlarına dair ünlü ekonomist İslam Memiş'ten açıklamalar geldi. İşte tüm detaylar...

ALTIN YATIRIMCILARINA SESLENİŞ!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarına dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bankacılık alanında küresel anlamda yaşanan olayların eşliğinde güvenli liman olarak dikkat çeken altın yatırımı dünya çapında gündemde yerini aldı. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte 2 bin doları aşan altın fiyatlarında yeniden düşüş görülmüştü.

Küresel anlamda yaşanan bankacılık krizi ile birlikte Silicon Valley Bank'ın satın alınması ve diğer bankalarda yaşanan riskin artması ile birlikte güvenli liman olan altın yatırımına yönelik hareketlenmeler yaşandı.

Altın yatırımına yapılan yönelimin durması ile birlikte rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları yeniden durdu. ONS altın fiyatının geçtiğimiz gün itibariyle 1.963 dolar seviyelerine gerilemesiyle birlikte ONS altından destek alan gram altın fiyatları 1.250 TL'ye kadar yaklaşım sağladı. Rekor seviyelere imza atan gram altın fiyatı yeniden 1.200 TL'nin altına indi.

islam-memis-ve-selcuk-gecer-i-balon-gibi-sondurdu-bu-ekonomistin-her-dedigi-cikiyor-vatan-ongel-asil-bunu-alanin-hayati-degisecek-9285.jpg

ALTIN FİYATLARINDA YÜKSEK BAŞLANGIÇ!

Gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte yeni güne yüksekten start verdi. Yeni günde gram altın fiyatı 1.212 TL seviyelerinden işlem gördü. Aynı dakikalarda ise çeyrek altın fiyatları ise 1.990 TL bandına dayanırken, Cumhuriyet altını fiyatları 8.050 TL seviyelerinden işlem görüyor. ONS altın fiyatı ise 1.985 dolar seviyelerinden alıcı buluyor.

islam-memisten-gram-altin-fiyati-icin-iki-kritik-senaryo-exws.webp

UCUZ YOLLU ALTIN NASIL ALINIR?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklama ile birlikte yatırımcılar harekete geçti. Ucuz altın almanın formüllerini duyuran uzman isim ucuz altın almanın yolunun som altından geçtiğini belirtti. Altın madenden çıkarıldığı gibi saf hali ile satıldığını som altının henüz işlenmediği için ucuz yollu satıldığını da açıkladı.

Fakat kilo ile alınması gereken som altın kuyumcular ile anlaşarak istenebileceğine dikkat çekti. Bu şekilde ise kar edebileceğinizi belirtti. Diğer yandan ise İstanbul Kapalıçarşı, İstanbul Harem Altın madenciliği yapan şirketler üzerinden som altın ve internet e-ticaret web sitelerinden toptan altın alımı olduğunu vurguladı. Aynı şekilde hurda altın fiyatları da oldukça uygun olduğu belirtilen bir tür olduğuna dikkat çekildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN