Altının o rakama yolcuğu başladı! Merkez Bankası kararı öncesi uzmanlardan altın tahmini: Rekor geliyor

Altının o rakama yolcuğu başladı! Merkez Bankası kararı öncesi uzmanlardan altın tahmini: Rekor geliyor

Altında yükseliş başladı! O rakama doğru yola çıktı bile! Altın resmen rekora doğru koşuyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi uzmanlardan altın tahmini...

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın fiyatları vatandaşlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. TCMB'nin dezenflasyonda kararlılık mesajı vermesi ve bir haftalık repo faizini artırarak sıkılaştırma adımlarını sürdürmesi bekleniyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına 2024 yılında altın çağını yaşayacakları konusunda bir mesaj verdi.

ALTIN 2.700 LİRAYA KADAR GİDECEK

islam-memis1.jpg

Memiş'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, altın 2024'te yükselişini sürdürecek. "Oradaki beklentimiz malum. Üzerine koya koya, doları (dxy) eze eze yoluna devam eder. 1.900'ü iki kez gördük. Aralık'ta 1.9020-2.000 lira aralığını normalleşir. Ocak itibarıyla önce 2.500, devamında 2.700 lira yolculuğu başlar." ifadeleriyle altının 2024 yılında yatırımcılar için cazip bir seçenek olacağını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN