Araç alacaklara son çağrılar! Sadece 235.000 TL ödeyerek Fiat Egea sahibi olabilirsiniz! Son 1 gün

Araç alacaklara son çağrılar! Sadece 235.000 TL ödeyerek Fiat  Egea sahibi olabilirsiniz! Son 1 gün

Mayıs ayının bitmesine bir gün kala Fiat’tan son çağrılar geldi. "Yarısını 1 yıl sonra öde" kampanyası ile tüm vatandaşları sevindiren Fiat, sadece 235.000 TL ödeyerek sıfır araç sahibi olma fırsatı sunuyor. Kampanya için son bir gün çağrısı yapılırken detaylarda araştırılmaya devam ediyor.

Hem Türkiye'de hem de dünyada birçok farklı modeli ile satışta olan Fiat model araçlar birçok kişinin de dikkatinde yer alıyor. Birçok marka ile rekabete devam Fiat, Egea model aracıyla göz dolduruyor. Sıfır kilometre araç almak isteyen vatandaşlar için son gün çağrısı yapılırken kampanya detayları da paylaşıldı. 24 ay vade seçeneği ile teklif kapsamında yalnızca 235.000 TL ödeyerek araç sahibi olunabileceği belirtildi.

FİAT’TAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Fiat kampanya sürecinin en güçlü donanımına sahip su model aracı Fiat Egea ile tüm vatandaşların dikkatini çekiyor. Mayıs ayının bitmesine bir gün kala araç almak isteyenler de kampanya araştırmalarını hızlandırdı. Araç alacak vatandaşlar Mayıs ayında ödediği tutarın ardından geri kalan ödemeleri 1 yıl sonra yapacak.

fiat-egea-fiyat.jpg

Stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında Fiat Egea model araç sahibi olmak isteyen vatandaşların bir yıl sonra öde kampanyası ile araç sahibi olabileceğinin altı çizildi. Kredi koşulları ve müşteri tipine göre faiz oranları değişiklik gösterirken yetkili satış bayilerinden kampanya başvurusunda yapılabilecek aktarıldı. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için son gün 1 Haziran 2023 olarak açıklandı.


FİAT EGEA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ


Fiyat tarafından yapılan açıklama kapsamında Egea model araçla geçerli olacak fiyatları belli oldu. Egea ailesine ait Cross, Cross Wagon, Sedan ve Hatchback model araç sahibi olacak vatandaşlar için mayıs ayı güncel fiyat listesi şu şekildedir:

fiat-egea.jpg

Fiat Egea Sedan modeli: 470.900 Türk lirası
Fiat Egea Hatchback modeli: 535.900 Türk lirası
Fiat Egea Cross modeli: 549.900 TL Türk lirası
Fiat Egea Cross Wagon modeli: 825.900 Türk lirası
Kampanya yalnızca mayıs ayı boyunca geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN