Araç sahipleri bu haberle bayram edecek! Benzin ve motorine dev indirim: İşte güncel akaryakıt fiyatları

Araç sahipleri bu haberle bayram edecek! Benzin ve motorine dev indirim: İşte güncel akaryakıt fiyatları

Son dakika akaryakıt haberleri... Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrolde yaşanan hareketlilikle birlikte benzin ve motorin fiyatları değişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından beklenen indirim haberi geldi. Benzin ve motorinde yılın son indirimi geldi. Peki 28 Aralık 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları indirim ve zam haberleri ile araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta benzin ve motorine gelen zamlar sonrası tabelalar yeniden değişmiş ve fiyatlar artmıştı. Yaşanan artış sonrası gözler Brent petrole çevrildi. Brent petroldeki düşüşle birlikte beklenen indirim haberi geldi. Benzin ve motorine yılın son indirimi geldi. Depoları fullemeden önce hemen kayıt olun ve indirimden yararlanın. Peki 28 Aralık 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Brent petrol kaç dolar? İşte 28 Aralık Çarşamba güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: BENZİN VE MOTORİNE DEV İNDİRİM GELDİ!

Yeni yıla sayılı günler kala akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Petrol Ofisi tarafından büyük bir kampanya başlatıldı. Müşterilerine özel yapılan duyuruda kampanyaya katılan herkese akaryakıt fiyatlarında kullanılmak üzere 50 TL indirim verilecek. Tek yapmanız gereken o kartlarla akaryakıt alışverişi yapmak.

dfbdfb-1.jpg

SON TARİH 31 ARALIK

Yapılan duyuruda Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil olup ve aynı zamanda Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde tek seferde yapılacak akaryakıt alışverişlerinde toplamda 50 TL MaxiPuan kazanılacağı ifade edildi. Kampanyanın son günü ise 31 Aralık 2022. Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için Maximum Mobil veya İşCep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım yapılabileceği vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Petrol Ofisi tarafından müşterilerine özel yapılan kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanyadan faydalanmak için yakıt alışverişlerinizin Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Mobil içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyadan her gün 1 defa faydalanabilirsiniz. Aynı gün içinde 250 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt alışverişiniz olması halinde ilk alışverişiniz kampanyaya dahil edilecektir.

Ödül kullanımı: Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 3 Ocak 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 28 Şubat 2023 (bu tarih dâhil)’tür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve Petrol Ofisi A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

BRENT PETROL KAÇ DOLAR?

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 84,54 dolardan işlem görüyor. Dün 86,10 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 84,68 dolar seviyesinde tamamladı.

Brent petrolün varil fiyatı, bugün kapanışa göre yüzde 0,17 azalarak 84,54 dolar oldu. Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 79,31 dolardan alıcı buldu.

Fiyatlardaki kısıtlı düşüşte, resesyon beklentilerinin yanı sıra Çin'de artan Covid-19 vaka sayıları ve ABD'de arz endişelerinin hafiflemesi etkili oldu.

28 ARALIK 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 18.63 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 22.08 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 9.75 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 18.62 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 22.07 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 9.75 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 18.83 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 22.23 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

dfbdfb-2.jpg

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 18.81 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 22.32 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN