Araç sahipleri ne yapacağını şaşırdı: Akaryakıta rekor zamlar yolda!... KDV-ÖTV şokunun ardından bir darbe Rusya'dan

Araç sahipleri ne yapacağını şaşırdı: Akaryakıta rekor zamlar yolda!... KDV-ÖTV şokunun ardından bir darbe Rusya'dan

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. ÖTV ve KDV zammının ardından 6 lira birden artan akaryakıt fiyatları sürücüleri şoke ederken güncel benzin ve motorin fiyatları merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorusunu araştırırken beklenen haber geldi. Akaryakıta rekor zamlar yolda. Rusya'dan flaş hamle! Petrol fiyatları birden bire artacak, hemen önleminizi alın. İşte detaylar haberimizde...

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! ÖTV ve KDV zamları ile birlikte hızla artışa geçen akaryakıt fiyatları 6 TL birden zamlanmıştı. Gelen zam sürücüleri şoke ederken 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? 18 Temmuz 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar oldu?' soruları merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi araç sahiplerini kahretti. Akaryakıta rekor zamlar yolda! KDV-ÖTV şokunun ardından bir darbe Rusya'dan. Rusya Ağustos ayında deniz ve boru hatlarıyla taşınan petrol ihracatında günlük 500 bin varillik kısıntıya gitmeye hazırlanıyor. Bu hamle ile birlikte akaryakıt fiyatlarının artması bekleniyor. İşte 18 Temmuz 2023 Salı güncel benzin ve motorin fiyatları...

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! AKARYAKITA REKOR ZAM YOLDA

Enerji Bakanlığı'na göre Rusya üçüncü çeyrek ham petrol ihracat planlarını 2,1 milyon ton azaltarak Ağustos ayında denizaşırı arzını günde 500 bin varil azaltma taahhüdünde bulunacak. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ülkenin önemli batı limanlarından - Karadeniz'deki Novorossiysk ve Baltık'taki Primorsk ve Ust-Luga - sevkiyatların yanı sıra boru hattı akışlarının da azaltılacağı belirtildi. Bu hamle ile birlikte iç piyasada akaryakıt fiyatlarının okkalı bir şekilde zamlanması bekleniyor.

fggfgf-2023-07-18t105740-843.jpg

Hükümet, daha önce Mart ayından itibaren günde 500 bin varillik kesinti taahhüdüne ek olarak Ağustos ayında ilave üretim kesintisi yapıp yapmama kararını ülkedeki üreticilere bırakmıştı.

18 TEMMUZ 2023 GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 34.00 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 32.31 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.95TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 34.05 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 32.37 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.95 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 34.53 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 32.85 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

ggffg-2.jpg

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 34.63 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 33.02 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN