Ayçiçek yağına dev indirim geldi! O markette 1 litresi 37 TL'ye satılacak: Duyan akın ediyor

Ayçiçek yağına dev indirim geldi! O markette 1 litresi 37 TL'ye satılacak: Duyan akın ediyor

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. O marketten ise ayçiçek ile ilgili güzel bir indirim haberi kaldı.

Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti. Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı.

AYÇİÇEK YAĞINA DEV İNDİRİM GELDİ! O MARKETTE 1 LİTRESİ 37 TL'YE SATILACAK: DUYAN AKIN EDİYOR

aycicek-fcmm.webp

Vatandaşlar tarafından sevilen marketlerden biri olan ŞOK market zincirlerinde Evin Ayçiçek Yağı 1lt 37,50 TL'ye düştü. Ayçiçek yağının 37 TL'ye düştüğünü gören vatandaşlar ŞOK market şubelerine akın etmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN