Balık tezgahındaki fiyatlar cep yakıyor! Denizden çıktı kilosu 1200 TL’ye tezgaha yerleşti! Tam 3.5 kilo ağırlığında

Balık tezgahındaki fiyatlar cep yakıyor! Denizden çıktı kilosu 1200 TL’ye tezgaha yerleşti! Tam 3.5 kilo ağırlığında

Deniz ürünlerinin bol miktarda rağbet gördüğü Karadeniz bölgesinde balık tezgahları resmen fiyatlarıyla görenleri şaşkına çeviriyor. Öyle ki özellikle o balığın kilosu 1200 TL’den tezgahlardaki yerini alınca vatandaşların şok olmasına yol açtı. İşte detaylar…

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde denizden tam 3,5 kilogram ağırlığında kalkan balığı yakalandı. Bu balık hemen balıkçı tezgahlarında yerini alırken fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Balığın kilosu 1200 TL’den satışa çıkarılınca vatandaş şaşkına döndü. Sadece kalkan balığının değil diğer türlerin de fiyatları adeta cep yakıyor.

20240413aw181820-0.jpg

BALIK FİYATLARI CEP YAKIYOR

Batı Karadeniz Bölgesi’nin önemli balıkçı limanlarından Akçakoca’da 3,5 kilogram ağırlığında kalkan yakalandı. Kalkanı gören vatandaşlar hem ağırlığına hem de fiyatına şaşırdı. Kilosu bin 200 liradan satışa sunulan kalkan, kısa sürede tezgahta ilgi odağı oldu. Öte yandan, balık çeşidinin bol olduğu tezgahlarda hamsi ile istavrit kilosu 150 TL, mezgit boyutuna göre kilosu 200 ile 350 TL, somon kilosu 200 TL, çipura ile levrek ise tanesi 140 TL’den satışa sunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN