Başarılı reklamlarıyla dikkat çekmişti! Türkiye’nin dev halı markasından konkordato ilanı: 3 ay süresi kaldı

Başarılı reklamlarıyla dikkat çekmişti! Türkiye’nin dev halı markasından konkordato ilanı: 3 ay süresi kaldı

Türkiye’de konkordato ilan eden firmaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Şimdi de Türkiye’nin dev halı markasından konkordato ilanı geldi. Öyle ki marka başarılı reklamlarıyla dikkat çekmişti…

Dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizin etkisi ile birçok firma iflas yoluna girdi. Pandemi sürecinde başlayan ekonomik sıkıntılar Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında katlanarak arttı. Buna bir de değişen ticaret dengeleri eklenince durum epey toparlanamaz hale geldi.

Tüm bunların ışığında iflas kervanına Türkiye’nin ünlü halı markası da katıldı. Öyle ki firma yaptığı reklamlar ile dikkat çekmiş ve epey bir müşteriye ulaşmıştı.

mars-halicilik-iflas.jpg

MAHKEME 3 AY SÜRE TANIDI

2021’de kurulan ve Gaziantep Organize Sanayi’de faaliyet gösteren Mars Halıcılık’tan konkordato ilanı geldi. 6000 metrekare kapalı alanda üretim yapan firma, “Bir gün herkes Mars’a ayak basacak” sloganı ile dikkat çekmişti. Mahkemeden firmayla ilgili 3 ay geçici mühlet kararı geldi.

Gaziantep Ticaret Sicil Müdürlüğünün 60485 sicil numarasında kayıtlı davacı Mars Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 16/02/2024 tarih saat 14:36'dan başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verildiği aktarıldı.

mars-halicilik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN