BES'i olanlara müjde! Onlara para muslukları açılıyor: Ziraat Bankası'nın eski yöneticisi duyurdu

BES'i olanlara müjde! Onlara para muslukları açılıyor: Ziraat Bankası'nın eski yöneticisi duyurdu

Bankalardan kredi çekmekte zorlananlara müjdeli geldi. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde birikimi olan vatandaşlara musluktan akarcasına para akacak. Eski Ziraat Bankası Yöneticisi tarafından duyuruldu. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Son 3 yıldır ülkemizde artan enflasyon bankaları da etkiledi. Mal sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankalarda soluğu alırken, kredi almak da bir hayli zorlaştı. Bu kapsamda eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısından müjdeli haber geldi.

BES BİRİKİMİ OLANLAR YAŞADI

Ülkemizde günden güne artan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında milyonlarca vatandaş soluğu bankada alıyor. Kredi çekmek için sıra oluşturan banka müşterileri son dönemlerde yüksek faiz oranlarıyla boğuşuyor. Sadece faizler değil son dönemlerde kredi çekmek de bir hayli zorlaştı. Bu durumu unutturacak Bireysel Emeklilik Sistem birikimi geliyor.

fbuinwrwyaay-7u-1.jpg

SEÇİMLERDEN SONRA GELECEK

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, kredi hakkında müjdeyi verdi. Son dönemlerde kredi vermekte zorluk çıkaran bankalar artık bu birikime göre kredi verecek. Merkez Bankası'nın parasal sıkılaşma hamlesinin ardından kredi çekeceklere duyuruldu.

Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun açıklamalarına göre, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) birikimini göstererek kredi çekme dönemi başlıyor. Bu uygulamanın seçimlerden hemen sonra, nisan ayında başlaması bekleniyor. BES'i olan vatandaşlar daha rahat kredi alabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN