BİM Zincirleri Kırıyor! Ev ve Araba Satışı Başlıyor! Ucuz Ev ve Araba Almak İsteyenler BİM'e Koşsun

BİM Zincirleri Kırıyor! Ev ve Araba Satışı Başlıyor! Ucuz Ev ve Araba Almak İsteyenler BİM'e Koşsun

BİM'den inanılmaz bir hamle geldi. Konut ve araba satmak isteyen BİM Resmi Gazete'ye ilan verdi. BİM marketlerinin aktüel indirim kataloglarından artık ev , konut, araba satışları da yapılacak. Hatta BİM konut inşasına da başlayacak. BİM Sahibinden'e rakip geliyor. İşte inanılmaz haberin detayları...

Resmi Gazete'deki ilan piyasalarda bomba etkisi yaparken BİM marketlerin rakibi olan ŞOK ve A101'e fark attığı ortaya çıktı. İndirimli aktüel ürün kataloğlarında her çeşit ürünün yeraldığını gördük ama hiç bir zaman ev ve araba satışı yer almamıştı.

Zincir marketlerde vatandaşlara sunulan indirimli ürünler listesinde buzdolabından çamaşır makinesine, ütüden ayakkabıya, masadan sandalyeye çadırdan kamp sandalyesine, yorgandan battaniyeye hatta kamp çadırı ve bisiklette görmüştük. Ama BİM indirimli ürünle kataloğuna ev ve araba da koyacak. İnanılmaz ama gerçek.

BİM SAHİBİNDENE RAKİP OLDU: KONUT VE ARABA SATIYOR

BİM marketler zinciri Resmi Gazete'nin bugünkü sayısına ilan vererek otomobil ve konut satışına başlayacağını duyurdu. Vatandaşa ucuz konut ve otomobil satacağı anlaşılan BİM'in sahibinden sitesine rakip geldiği yorumları yapıldı.

bim-marketleri.jpg

HERTÜRLÜ OTOMOBİL VE GAYRİMENKUL BİM MAĞAZALARINDA OLACAK

BİM Marketler Anonim Şirketi'nin ilan verdiği Ticaret Sicil Gazetesi'nde otomobil ve konut satışı yapabilmek için ilan verdiği anlaşıldı. BİM ilanda yürürlükteki mevzuata uymak kaydı ile utv, midibüs, otomobil, atv, elektrikli bisiklet ve minibüs satışı yapabileceği ayrıca gayrimenkul alanına da giriş yapacağı duyurulan şirketin her türlü ev, konut, işyerinin yapılması, satışı, aracılık komisyonu alınması için düzenleme yapıldığı açıklandı. BİM Marketler Anonim Şirketi'nin gazeteye verdiği ilanda otomobil ve konut satışını kendi marketlerinde yapabileceği gibi e - ticaret yolunu da kullanabileceği belirtiliyor.

BİM KATALOĞLARINDA HERÇEŞİT EV VE ARABA YER ALACAK

BİM marketlerin indirimli ürünler katakoğlarında bugüne kadar ayakkabıdan, pijamaya, kırtasiye ürünlerinden tekstil ürünlerine gıda ürünlerinden temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan, gradolaplara, köşe koltuklardan kamp çadırına kadar pek çok ürün yer aldı. Ama bugüne kadar Türkiye'de hiç bir market zinciri otomobil satmamıştı. En fazla market kataloğlarında bisiklet çeşitleri görmüştük. BİM marketleri otomobilin her çeşidi satmaya hazırlanırken gayrimenkulünde birçok çeşidini satış listesine koydu. işyerinden, müstakil evden, konutlara kadar pek çok ürün çeşidinin satışı yapılacak. BİM sadece satış değil gayrimenkul inşaatı işine de göz kırpıyor. Şimdi BİM rakipleri olan ŞOK ve A101 marketlerinin hamlesinin ne olacağı merak ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN