Bir dönem sona erdi! Volkswagen artık o modeli Türkiye'de satmayacak

Bir dönem sona erdi! Volkswagen artık o modeli Türkiye'de satmayacak

Alman devi Volkswagen, Passat sedanın Avrupa'daki üretim ve satışını kaldırdı. Türkiye'de en çok satılan araçlardan bir tanesi olan model olan Passat Sedan'ın, satış listelerinden kaldırıldı. Alınan kararın Türkiye içinde geçerli olduğu öğrenildi Passat'tan boşalan yerini elektrikli crossover ID4 ve elektrikli sedan Aero ile doldurmayı planladığı belirtiliyor.

Alman devi Volkswagen, Passat'ın sedan modelini Türkiye pazarından çekme kararı aldı.

Türkiye'de en çok satılan araçlardan bir tanesi olan Passat'ın sedan model ülkemizde de oldukça iyi satış rakamlarına sahip. Ancak söz konusu model listeden çıkarılırken, iki adet station paket satışı devam ediyor.

Passat sedanın Avrupa'daki üretimini ve satışını sona erdiren Volkswagen'in Emden fabrikasında Passat'tan boşalan yerini elektrikli crossover ID4 ve elektrikli sedan Aero ile doldurmayı planladığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN