Bu yatırımı yapanlar haziran sonrası paraya para demeyecek! İslam Memiş tüyoyu verdi

Bu yatırımı yapanlar haziran sonrası paraya para demeyecek! İslam Memiş tüyoyu verdi

Altın fiyatı yorumları kamuoyunda gündem olan piyasa uzmanı İslam Memiş, bu kez tarih verdi. Öngörülerini paylaşan piyasa uzmanı, doğru yatırım yapanların haziran ayı sonrasında kazanacağını söyledi. İşte, İslam Memiş altın, kripto para, borsa yorumları...

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek seçimlere kısa sürenin kalması nedeniyle yatırımcılar farklı yatırım araçlarında paralarını değerlendirmeye çalışıyor.

Birikimlerini nereye yatıracaklarına dair kararsız kalan vatandaşlar, altın fiyatlarında isabetli tahminleriyle bilinen finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'in öngörülerine ilgi gösteriyor. Haziran sonrası için konuşan İslam Memiş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BANKACILIK KRİZİ KAPIDA

İslam Memiş bu defa altın için değil kripto para ve borsa için konuştu. ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararını değerlendiren İslam Memiş, şunları söyledi:

"Bir ay içerisinde altın, gümüş, EUR/USD paritesi, GBP/USD parite, kripto paralar yukarı gider mi? Bendeki cevabı HAYIR. Emtia fiyatlarının ons bazında, paritelerde ve kripto paralarda son bir satış bekliyorum. Ancak bana göre büyük, onlara göre küçük bir sorun var! Mortgage ve bankacılık krizi."

HAZİRAN SONRASI KRİPTO PARANIN VE BORSANIN ÖNÜ AÇIK

Kaçarı olmadığını dile getiren İslam Memiş açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bu konuyu Başkan Jerome Powell'e mutlaka soracaklar. Cevap belli: 'Beklemiyoruz, gerekeni yaparız.' Bu büyük kriz patlayacak, kaçarı yok."

Haziran ayını işaret eden İslam Memiş son olarak, "O sırada piyasayı kripto paralar ile oyalayacaklar. Yani, haziran sonrası kripto paralar ve borsaların önü açık..." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN