Twitter'dan sonra Instagram'da da ücretli mavi tik dönemi! Mavi tik almanın bedeli dudak uçuklattı

Twitter'dan sonra Instagram'da da ücretli mavi tik dönemi! Mavi tik almanın bedeli dudak uçuklattı

İş insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından platformda 'onaylı hesap' sistemi sona ererken 'mavi tik' almak için aylık 150 TL, yıllık ise 1569 TL olarak ücretlendirildi. Çok eleştirilen 'ücretli mavi tik' uygulaması şimdi de popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram'a geldi. İşte, Instagram mavi tik ücreti...

Instagram'da ücretli mavi tik dönemi başladı. Avusturalya ve Yeni Zelanda'da test edilen ücretli abonelik kullanımı Türkiye'de kullanıma girdi.

Aboneliği aktifleştirmek için profil sayfanızın sağ üst köşesinde bulanan menü ikonuna basıp 'Meta Verified' seçeneğine girmek gerekiyor. Sonrasında ekranda çıkan 'Bekleme listesine katıl' butonuna basmak gerekiyor.

INSTAGRAM MAVİ TİK ÜCRETİ NE KADAR?

ABD'li yazılım şirketi Meta, web üzerinden 11,99 dolar (233 TL) ödemenizi isterken mobil cihazlar üzerinden ise 14,99 dolar (292 TL) ödemenizi istiyor.

Hizmeti kullanabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Meta Verified ile mavi tik sahibi olan kullanıcılar çeşitli ayrıcalıklardan yararlanabilecek.

INSTAGRAM MAVİ TİK AVANTAJI NELER?

Doğrulama rozetin yanında, hikaye ve reels videolarına etiketler koyabilecek. Fake hesaplara karşı kendini korumaya alabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN