Kılıçdaroğlu'ndan 'deepfake' açıklaması: Bitcoin üzerinden ödeme yapmışlar, beni karalamak istiyorlar

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Seçimlere sayılı günler kala 'deepfake' iddiaları ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "Bize gelen bilgilerde yurt dışından hackerlarla iş birliği yapıldığı ve bitcoin üzerinden paralarının ödendiği yönünde. Böyle bir kampanyayla beni karalamak istiyorlar." dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu KRT TV canlı yayınında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Seçime sayılı günler kala 'deepfake' iddiaları ile ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, kendilerine bu yönde bilgi geldiğini ve araştırmanın sonucunda doğrulandığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Deepfake' dediğimiz olay. Bunlar ses ve görüntüleri değiştirerek karalamak istiyorlar. Bize gelen bilgilerde yurt dışından hackerlarla iş birliği yapıldığı ve bitcoin üzerinden paralarının ödendiği yönünde. Böyle bir kampanyayla beni karalamak istiyorlar." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Değişim arzusunu toplumun her kesiminde görüyoruz. Şikayet etmeyen hiçbir kesim yok.

Sarayda oturup 4-5 yerden maaş alanların durumu gayet iyi, dış politikayla ilgili bir makale bile okumamış kişilerin büyükelçiliğe atandığını görüyorsunuz. Havuz medyasının da keyfi yerinde, onlara da kamu bankalarından kaynak aktarılıyor.

"AYNI PROPAGANDAYI YEREL SEÇİMLERDE DE YAPTILAR"

4-4,5 milyon hane sosyal yardım alıyor. Aslında bu sosyal yardımlar sınırlı sayıda ve şöyle bir propagandayla yapılıyor: Bakın iktidar değişirse siz bunları alamazsınız. Bir anlamda tehdit ediyorlar, aynı propagandayı yerel seçimlerde de yaptılar. Oysa hiçbir yardım kesilmedi, tam tersine arttı.

'Asgari ücreti yeteri kadar artırmayın' diyenler dış güçler mi? Her ülke rekabet içindedir, siz kendinizi dış güçlere teslim ettiyseniz o ayrı bir şey. Memleketi perişan etmişsiniz, milleti kuru soğana muhtaç etmişsiniz; sonra dış güçler diyorsunuz.

Yönetemiyorlar. Bir yönetim kendi beceriksizliğini başkalarının üzerine atıyorsa bilin ki yönetemiyor. Sıradan vatandaşların dış güçlerin ülkeyi bu hale getirdiğine inandıklarını düşünmüyorum.

SEÇİM ÖNCESİ 'DEEPFAKE' İDDİALARI

Bu yönde bir bilgi geldi. Araştırdık doğrulattık. 'Deepfake' dediğimiz olay. Bunlar ses ve görüntüleri değiştirerek karalamak istiyorlar. Bize gelen bilgilerde yurt dışından hackerlarla iş birliği yapıldığı ve bitcoin üzerinden paralarının ödendiği yönünde. Böyle bir kampanyayla beni karalamak istiyorlar.

"İLK TURDA BİTİRECEĞİZ"

Seçim ilk turda bitecek. Bir değişim talebi dipten geliyor. Daha iyi koşulları getireceğiz Türkiye'ye. Ekonomik krizden Türkiye'yi çıkaracağız, çok kararlıyız.

Türkiye'nin kaderini değiştirecek olan gençler. Gençlerin tarih yazacağı bir ortam var. Bir otoriter yönetimi demokratik yollarla yolcu etmiş oluyorlar. Siz bunu yaptığınızda dünya siyaset tarihine çok güzel bir armağan bırakacaksınız.

"TÜRKİYE'DEKİ SURİYELİLERİ 2 YIL İÇERİSİNDE GÖNDERECEĞİM"

Devlet talimatla yönetilmez. Türkiye'deki Suriyelileri 2 yıl içerisinde göndereceğim. Gelecekler Türkiye'de tatil yapacaklar. Asıl tehlike şu: 3 milyon 600 bin Suriyeli, 20 yıl sonra bunların hepsi yaşlandığında ne olacak? Yüzde 99,9'unun sigortası yok.

İnsan sömürüsü üzerine sanayi oluşur mu? Bu Türkiye'nin itibarıdır, Türkiye'nin itibarı kişi çalışıyorsa hakkını teslim etmektir. Aksi halde hak yemiş oluyorsunuz, bu Türkiye'nin itibarına yapılmış en büyük haksızlıktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN