Emeklilere sevindiren haber! Maaş tutarının tam 20 katına kadar ödenecek

Emeklilere sevindiren haber! Maaş tutarının tam 20 katına kadar ödenecek

Hayat pahalılığı nedeniyle artan masraflar sonrasında emekliler için nakit ihtiyacı bankaların kredi kampanyalarına başvurmaya başladı. Yiyecek, içecek ve fatura gibi ihtiyaçların artması nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin imdadına bir kamu bankası yetişti. Maaşını bu bankadan alan emeklilere, maaşının 20 katına kadar kredi imkanı sağlanıyor. İşte, üst limiti 250 bin TL olan emekli kredisi veren o banka...

Vakıfbank, emekli müşterilerine özel olarak uygun faizli ve yüksek vadelerde kredi imkanı sunuyor. Emeklilerin bu kredi kampanyasından faydalanabilmesi için emekli maaşlarını Vakıfbank'tan alıyor olması gerekirken, uygun faizden yararlanabilmesi için de daha öncesinde yüksek tutarda kredi çekmemesi gerekiyor.

EMEKLİLERE ÖZEL 250 BİN TL'YE KADAR KREDİ İMKANI

Emeklilerin aldığı maaşa göre, ihtiyaç kredisi miktarı artıyor, kredi tutarının daha az olması da mümkün. Vakıfbank, kredileri yüksek vadeli olarak müşterilerine sunuyor.

Vakıfbank tarafından verilen ihtiyaç kredileri, kişilerin aylık gelirlerine bağlı olarak ödenebiliyor.

İhtiyaç kredisi ödemelerinizi;

* Aylık eşit taksitli,
* Artan taksitli,
* Azalan taksitli,
* 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
* 3 ayda bir eşit taksitli,
* Son taksit balon ödemeli,
* Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

VAKIFBANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Kişiye özel olarak uygulanacak faiz oranı farklılık gösterebilir. Başvuru sahibi özellikleri, kredi tutar ve vadesi ile diğer kredi özelliklerine göre uygulanacak aylık faiz oranı değişebilir.

Vakıfbank'ın kredi kullandırma koşullarını, uyguladığı faiz oranlarını değiştirme veya kampanyayı bitirme yetkisi bulunuyor. Kişiye özel olarak verilen krediler için bankanız ile şubeler üzerinden yüz yüze veya mobil bankacılık üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu alanından işleminizi gerçekleştirilebilirsiniz.

Kredi başvurunuz kısa süre içerisinde değerlendirilerek sizlere olumlu veya olumsuz olarak mesaj ile geri dönüş sağlanıyor. Kredinizin onaylanması halinde kredi tutarını hesabınıza aktarabilir ve şubeler üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde paranızı alabilirsiniz.

VAKIFBANK EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN