Davutoğlu: Cumhurbaşkanı kim iktidar, kim muhalefet karıştırıyor

Davutoğlu: Cumhurbaşkanı kim iktidar, kim muhalefet karıştırıyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Millet İttifakı’nın fındık fiyatının 4 dolar olacağına dair vaadine “Ula bu kadar zaman neredeydiniz?" açıklamasına yanıt verdi. Davutoğlu, "Cumhurbaşkanı kim iktidar, kim muhalefet karıştırmaya başladı. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Giresun'da düzenlediği mitingde Millet İttifakı’nın fındık fiyatının 4 dolar olacağına dair vaadine “Ula bu kadar zaman neredeydiniz? Niye bu güne kadar vermediniz?” demişti. Erdoğan'ın açıklamalarına Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan cevap geldi. Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Cumhurbaşkanı kim iktidar, kim muhalefet karıştırmaya başladı. İnşallah iktidara geldiğimizde üreticinin, çiftçinin hakkını fazlasıyla ödeyeceğiz, tıpkı liyakatli kadroların yönetimde olduğu eski zamanlardaki gibi." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Cumhurbaşkanı kim iktidar, kim muhalefet karıştırmaya başladı. Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun fındığa 4 dolar vereceğimizi açıklayınca Erdoğan, ‘Şimdiye kadar niye vermediniz?’ diye soruyor. İnşallah iktidara geldiğimizde üreticinin, çiftçinin hakkını fazlasıyla ödeyeceğiz, tıpkı liyakatli kadroların yönetimde olduğu eski zamanlardaki gibi. Siz belki hatırlamıyorsunuz ama başbakanlık yaptığım 2015 yılında, dolar kuru 2.65 iken fındığa 15.84 TL vermiştik; yani tam 5.97 dolar Biz üreticiyi düşünürken siz rantiye sınıfına kaynak aktarma peşindeydiniz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN