Çay tiryakilerinde dev müjde! Siyah çay o markette dip fiyattan satılıyor: Fiyatını gören paket paket alıyor...

Çay tiryakilerinde dev müjde! Siyah çay o markette dip fiyattan satılıyor: Fiyatını gören paket paket alıyor...

Siyah çay fiyatlarında indirim kampanyası başladı. O market tarafından gelen indirim sonrasında vatandaşlar 3'er 5'er alıyor. Siyah çayın fiyatı indirim sonrasında o markette 38,00 TL'ye kadar gerileme kaydetti. Peki siyah çay hangi markette indirimli satılıyor? İşte siyah çayın indirimli satıldığı o market...

İNDİRİMİ GÖREN TÜKETİCİ 3'ER 5'ER ALIYOR

Milletimiz tarafından severek tüketilen siyah çay fiyatlarında indirim uygulandı. Akşam oturmalarının olmazsa olmazı olan siyah çay fiyatları son yıllarda aldığı zamlar ile vatandaşın belini bükmüştü. Her ay yükselen enflasyon ile artan fiyatlar o market tarafından düşürüldü. 2023 yılı ile birlikte birçok ürüne indirim yapılırken bu ürünlerden birisi de siyah çay olarak kayıtlara geçti.

2022 senesinin en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan siyah çay tiryakileri hayal kırıklığına uğratmıştı. İndirim haberi ile birlikte tiryakiler soluğu o markette aldı. Siyah çay fiyatlarına gelen zamlar geçim sıkıntısı çeken vatandaşların tadını kaçırırken indirim sonrasında 3'er 5'er alınıyor.

Çayın kalitelisinin güzel olduğunu bilen çay tiryakileri sürekli olarak araştırdığı hem ucuz hem de kaliteli çay fırsatı ayağına geldi. O market tarafından yapılan dev indirim sonrasında çay tiryakileri markete akın ediyor. Peki siyah çay hangi markette indirime girdi?

2yd29rsmhj1ecwsljb4k4bvh80uph0aq-body.jpg

SİYAH ÇAYDA DEV İNDİRİM

Siyah çay fiyatlarındaki indirim CarrefourSA marketler zinciri tarafından paylaşıldı. Siyah çay tiryakilerin dikkatini çeken indirim sonrasında market reyonları hızla boşaltılıyor. İndirimi duyan çay sever vatandaşlar soluğu CarrefourSA marketlerde alıyor.

Çay fiyatlarında gelen dev zamlar sonrasında CarrefourSA indirim listesinde Çaykur Tiryaki Çayı'nda indirim yaptı. Paylaşılan indirim haberi ile Çaykur Tiryaki Çayı 500 Gr sadece 38,90 TL tutarında market reyonlarında yer alıyor.

Siyah çaya uygulanan indirim sonrasında akın eden vatandaşlar siyah çay stoğu yapmaya başladı. CarrefourSA'ya yolu düşen tüketiciler için Çaykur Tiryaki Çayı 500 Gr halen 38,90 TL tutarında reyonlarda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN