Chery'nin devasa SUV'u Fulwin T10 PHEV: Türkiye pazarını fethetmeye hazır! Bugüne kadar ki en uzun versiyon

Chery'nin devasa SUV'u Fulwin T10 PHEV: Türkiye pazarını fethetmeye hazır! Bugüne kadar ki en uzun versiyon

Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modelleriyle Türkiye’de büyük bir başarıya ulaşan Chery, yeni tasarımını görücüye çıkardı. Şimdiye kadarki en uzun versiyon olmasıyla dikkat çeken yeni Chery Fulwin T10 PHEV, Türkiye pazarını resmen fethedecek…

ESMAGÜL KOÇAK

Türkiye pazarında önemli bir yeri olan Chery, elektrikli otomobil dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Büyük boyutları ve özellikleriyle dikkat çeken yeni SUV’u Fulwin T10 PHEV’i tanıtan Chery, Türkiye pazarındaki yerini resmen garantiye alıyor. İşte, Chery’nin yeni göz alıcı tasarımı…

2023 yılında Türkiye otomobil pazarında adından sıkça söz ettiren Chery, elektrikli araç serisine yeni bir soluk getiriyor: Fulwin T10 PHEV. Geçtiğimiz ay tanıtılan ve Chery Tiggo 9'un PHEV versiyonu olarak karşımıza çıkan Fulwin T9'un ardından gelen Fulwin T10, büyük boyutlarıyla ve özellikleriyle önceki modellerden bir adım öne çıkıyor.

chery-1.jpg

CHERY’NİN EN UZUN MODELİ

Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın (MIIT) paylaştığı bilgilere göre, Fulwin T10, hem Tiggo 9 hem de Fulwin T9 ile aynı 2820 mm dingil mesafesine sahip. Ancak 4850 mm uzunluğuyla kardeşlerinin önüne geçerek en uzun model olma unvanını kazanıyor. 1930 mm genişliğe ve 1712 mm yüksekliğe sahip olan Fulwin T10, Fulwin ailesinin amiral gemisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Fulwin T10, beş ve altı koltuklu konfigürasyonlarıyla farklı ihtiyaçlara hitap ederken, T9 modelinde beş veya yedi koltuklu seçenekler bulunuyor. Aracın ağırlığı, donanım seviyesine bağlı olarak 1935 kg'dan başlayıp 2069 kg'a kadar çıkıyor.

Aracın gücü, Chery'nin Kungpeng Süper Performanslı Elektrikli Hibrit C-DM sisteminden geliyor. 1,5T motor, 115 kW güç ve 220 Nm tork sunarken, elektrik motoru 150 kW güç ve 310 Nm tork ile destekliyor. Fulwin T10, CATL tarafından sağlanan üçlü lityum (NCM) pil paketine sahip.

chery-2.jpg

TASARIMIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Tasarımıyla da göz dolduran Fulwin T10, Fulwin serisinin karakteristik çizgilerini taşıyor. T9 modeline benzer bir ön yüze sahip olan T10, daha dikey bir ön ızgara tasarımı ve ICE araçlarına özgü açık ön ızgara seçeneğiyle farkını ortaya koyuyor.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Pekin Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan Fulwin T10, 15 Mayıs'ta resmi olarak piyasaya sürülecek. Fiyatların 25,000 ile 33,000 USD (yaklaşık 800 bin ile 1 milyon TL) arasında olması bekleniyor. Chery'nin Türkiye'de popüler olan Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modellerinin ardından, Fulwin T10'un da Türkiye pazarında büyük bir ilgi görmesi ve Chery'nin başarısını sürdürmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN