Citroen’den göz kamaştıran fırsat! 500 bin TL peşinat ile sıfır araç! Alan kazanıyor

Citroen’den göz kamaştıran fırsat! 500 bin TL peşinat ile sıfır araç! Alan kazanıyor

Araç sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Citroen'den geldi. 500.000 TL peşinat ile sıfır araç sahibi olabilirsiniz. Şimdi alan karlı çıkıyor. İşte Citroen kampanya detayları…

2024 yılı ile birlikte uygun fiyatta araç arayışında olan birçok kişiye kaçırılmayacak fırsat Citroen'den geldi. Uşak Gündem Sitesi'nde yer alan bilgiler doğrultusunda sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara 491.700 TL peşinat ödeme ile araç sahibi olabileceği belirtildi. Otomobil firmaların stok tüketme stratejisini uygularken 2024 model araçların piyasaya sürülmesinden önceki son fırsatta vatandaşın yüzünü güldürüyor. İşte Citroën kampanya detayları…

CİTROEN’DEN DEV KAMPANYA

2024 yılı ile birlikte araç fiyatları da en dikkat çeken araştırma konuları arasında yer alıyor. Citroen müşterilerin yüzünü güldürecek önemli bir kampanyaya imza attı. 2024 yılına araç sahibi olarak girmek isteyenler peşin ödeme yaparak uygun fiyata araç sahibi olabilecek.

citroen-berlingo-van-indirim.jpg

Sıfır kilometre araba almak isteyen vatandaşlar bütçeleri doğrultusunda araç sahibi olabiliyor. Son 2 yıldır araç fiyatlarındaki artış da vatandaşın yatırım tercihi oluyor. Yatırımın yanı sıra kullanım amacıyla da birçok kişi araç almayı tercih ederken hafif ticari araçlarda son yıllarda en çok satış yapan ürünler arasında görülmektedir.

citroen-berlingo-van.jpg

Citroen müşterilere hafif ticari araç için cazip bir teklif sunuyor. Citroen Berlingo Van için 791.700 TL fiyat etiketi belirledi. Peşin ödeme konusunda sıkıntı yaşayanlar bankalardan taşıt kredisi çekerek çok daha kolay bir şekilde araç sahibi olabiliyor. 300 bin TL taşıt kredisi için 48 ay vade seçeneği ile müşterilere 491.700 TL peşinat ödemesi yaparak sıfır araç sahibi olma fırsatı sağlayan Citroen, aydan aya taksit ödemesi ile vatandaşı da araç sahibi yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN