Dacia Alana Yakıt Bedava! Dacia Bu Kampanya İle Satış Rekoru Kıracak! İşte Dacia Nisan Fiyatları

Dacia Alana Yakıt Bedava! Dacia Bu Kampanya İle Satış Rekoru Kıracak! İşte Dacia Nisan Fiyatları

Yüksek donanımlı, dış ve iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Dacia Duster, güncel fiyat listesini, Duster sahibi olurken Garanti, Yakıt ve Bakım gibi kampanyalar eşliğinde yayınladı. Yapmış olduğu kampanya ile SUV almayı düşünenleri şaşırtacak fiyat listesiyle artık Dacia Duster'a kolayca sahip olabilirsiniz. Dacia Duster 2022'nin fiyatı mükemmel teknik özellikleri ile kullanıcıların gözlerini kamaştırıyor. İşte Dacia Duster'ın Nisan ayı kampanyalı fiyat listesi.

Sürekli olarak artış gösteren motorin ve benzin fiyatları nedeniyle sürücülerin sıfır otomobil satın alması neredeyse hayal oldu. Ekonomik dalgalanmaların yaratışmış olduğu kriz sebebiyle otomotiv sektörünün en iyi markaları bile fiyat listelerini güncelledi. Romanya'nın en sevilen markası Dacia Duster, otomobil alıcılarını heyecanlandıracak bir fiyat listesiyle Dacia severlerin karşısına çıkıyor. SUV tutkunlarının en çok tercih ettiği araçlardan biri olan Daica Duster'ın fiyat listesini gördüğünüzde sıfır otomobil almak için bayiye koşacaksınız.

Uzun yıllar boyunca Romanya'da üretilen Dacia, yaklaşık 50 yıldır en popüler markalardan biri olmuştur. Dacia'nın üst düzey donanımları ile iç ve dış tasarımıyla büyük ilgi gören Duster modeli, otomobil tutkunlarından büyük ilgi görüyor. Türkiye'nin en ucuz otomobillerinden birisi olarak bilinen Dacia Duster. yeni tasarımı ve yeni fiyat listesiyle en çok konuşulan modellerden biri olacak gibi görünüyor.

haberici-003.jpg

DACİA DUSTER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Dacia'nın Duster modeli 3 farklı donanım paketi ile sunulan Comfort, Comfort Prestige ve Prestige Plus gibi seçkin donanımlara sahip. Aynı zamanda Dacia 4 farklı motor versiyonu bulunan Duster'ın, 1.0 Turbo ve 1.3 Turbo benzinli seçenekleri olarak 1.0 Turbo motor 90 beygir güç üretiyor. 1.3 Turbo motor 150 beygirlik bir güç performansı ortaya çıkarıyor. 1.0 Turbo motor 4x2 manuel şanzıman ile beraber geliyor ve 1.3 Turbo motor 4x2 otomatik ve 4x4 ile Dacia severlerin satışına sunuluyor.

ic-tasarim.jpg

DACİA DUSTER GÜVENLİK DONANIMLARI

Dacia Duster'ın birinci sınıf güvenlik ekipmanlarının yanı sıra kör nokta uyarı sistemi, 360 kamera, yokuş aşağı kontrol sistemi, yokuş yukarı asistan, seyir kontrol sistemi ve hız sınırlayıcı, acil fren destek sistemi gibi güvenlik ekipmanlarından kısaca bahsedelim, Dacia Duster sürüşü emniyet açışısından önemli ölçüde iyileştiriyor.

İç tasarımda yer alan donanımlara bakacak olursak, 8" dokunmatik ekran, ergonomik orta konsol, otomatik, klima, telefon yansıtma, eller serbest Dacia kart, 4x4 takip sistemi, gibi üst düzey iç donanımlar konforu artırmaya yardımcı oluyor.

haberici3-001.jpg

DACİA DUSTER KAMPANYALI FİYAT LİSTESİ

Dacia, bahar fırsatları olarak yayınladığı yeni fiyat listesinde, yeni Duster SUV sahibi olurken Garanti, Yakıt ve Bakım kampanyasını Dacia severlerin hizmetine sundu. İşte Dacia Duster'ın fiyatları

Comfort - 1.0 Turbo 90 bg - 4x2 - 394.900 TL
Comfort - ECO - G Turbo 100 bg - 4x2 - 433.000 TL
Prestige - ECO - G Turbo - 100 bg - 4x2 - 449.900 TL
Comfort - 1.3 Turbo - 150 bg EDC - 4x2 - 479.900 TL
Comfort - 1.3 Turbo - 150 bg - 4x4 - 476.900 TL
Comfort - 1.5 Blue dCi 115 bg - 4x2 - 484.900 TL
Comfort - 1.5 Blue dCi 115 bg - 4x4 - 596.000 TL
Prestige - Plus 1.3 Turbo 150 bg EDC - 4x2 - 520.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN