Dacia Sandero Stepway fiyat listesiyle en gözde otomobil olacak! Bedavadan biraz pahalıya satılıyor

Dacia Sandero Stepway fiyat listesiyle en gözde otomobil olacak! Bedavadan biraz pahalıya satılıyor

Uygun fiyatlı sıfır araç arayışında olanların karşısına Dacia Sandero Stepway çıkıyor. Özellikleriyle kendine hayran bırakan araç, fiyatıyla da yüzleri güldürüyor. İşte, Dacia Sandero Stepwoy özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Dacia'nın gözde modelleri arasında yer alan Sandero Stepway, Türkiye pazarında 3 ayrı donanım seçeneği ile tüketicilere sunuluyor ve başlangıç fiyatı 874 bin TL gibi rekabetçi bir seviyede yer alıyor. Dacia'nın bu kompakt crossover modeli, gerek şehir içi gerek şehir dışı tüm sürüşler için de pratik ve ekonomik bir tercih olarak görünüyor.

Sandero Stepway'in giriş seviyesi donanımında, 90 beygir gücüne sahip benzinli bir motor ile manuel şanzıman var. Bu motor, günlük sürüş için yeterli güç ve verimlilik sağladığı için sürücülere tasarruflu bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda manuel şanzıman, sürücülere vites değiştirme kontrolü imkanı vererek daha etkileşimli bir sürüş imkanı da tanıyor.

h-9-1-1.jpg

Araç içi genişlik ve ferahlığına bakıldığı zaman da Sandero Stepway, sınıfının ön plana çıkanları arasında yer alıyor. Sürücüler ve yolcular, konforlu bir sürüşün tadını rahatlıkla çıkarabilir. Aynı zamanda aracın bagaj hacmi de günlük kullanım kadar seyahatler için de yeterli alan imkanı tanıyor.

Dacia Sandero Stepway'in farklı donanım alternatifleri, kullanıcının ihtiyacı ve bütçesine uygun olarak tercihlerini yapmasını sağlıyor. Şehir içi trafiğinde manevra kabiliyeti hem de uzun yol sürüşlerinde yakıt verimliliğiyle Sandero Stepway, geniş bir müşteri kitlesine cazip bir seçenek oluyor.

h-9-2-1.jpg

SANDERO STEPWAY GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Özellikleri dikkat çeken ve araç arayışında olanlar için cazip bir seçenek olan Dacia Sandero Stepway'in güncel fiyat listesi şöyle:

- Essential Stepway Tce 90 bg

Fiyatı: 874.000 ₺

- Essential Stepway Eco-G 100 bg

Fiyatı: 908.000 ₺

- Essential Stepway Tce 90 bg CVT

Fiyatı: 920.000 ₺

- Expression Stepway Tce 90 bg CVT

Fiyatı: 971.000 ₺

- Extreme Stepway Tce 90 bg CVT

Fiyatı: 1.001.000 ₺

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN