Dağ gibi borcu olanlar üzülmesin! Bu bankalar 150.000 TL'yi şartsız verip bataktan kurtaracak! Başvurular sabah açıldı

Dağ gibi borcu olanlar üzülmesin! Bu bankalar 150.000 TL'yi şartsız verip bataktan kurtaracak! Başvurular sabah açıldı

Şekerbank, Vakıfbank ve Alternatif Bank yapmış oldukları yeni kampanya kapsamında borcunu kapatmak isteyen vatandaşa kredi veriyor. 150.000 TL’ye kadar verilecek ihtiyaç kredisi fırsatlarını kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar…

İhtiyaç kredisi imkânlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar haciz, bankalar tarafından kara listeye alınma gibi durumlarla karşılaşmadıysanız kredi çekmeniz oldukça kolay olacak. Bankalar tarafından belirlenen kredi notunuz en az 1100 ve üzerinde olması önem arz ediyor.

Bazı özel durumlarda bankalar ihtiyaç kredisi için mal varlığınıza ipotek göstermek isteyebilir. Bunun dışında kefil şartı öne sürebilir. Bankanın belirlediği şartları taşıyan müşteriler 150.000TL ihtiyaç kredisi ödemesi alabilir.

bank

ALTERNATİF BANK KAMPANYA ŞARTLARI

Alternatif Bank kredi çekmek için başvuran müşterilerine 3 ay vadeli 150.000 lira kredi imkanı sağlıyor. Başvuruda bulunan müşterilerinden gelir belgesi ve kimlik kartı bilgileri talep ediliyor. Kredi başvurusu bankadan onay alırsa ve değerlendirme sonucu olumlu olursa 150.000 lira krediniz kısa bir süre içerisinde hesabınıza yatırılıyor.

Alternatif Bank’ın kampanyaları bitmiyor müşterilerine yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kredi şartlarını yerine getiren ve borcuna sadık olan müşterilerine ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Ödenecek tutara göre vadelerde değişiklik oluyor. 50.000 TL’ye kadar kullanılan kredi maksimum 36 ay, 50.000 ve 100.000 TL aralığında alınacak kredinin ödeme süresi en fazla 24 ay oluyor.

bank

ŞEKERBANK KAMAPANYA ŞARTLARI

Şekerbank’da müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanyalar ile ihtiyaçlarını etelemek istemeyen nakit ihtiyacı olan müşterilerini sevindirdi. Banka şubesine kredi çekmek için başvurduğunuzda 36 ay ödeme süresi ile 150.000 TL kredi alabiliyorsunuz. Krediniz onaylanması durumunda 3 ay boyunca erteleme imkanlarından da yararlanabiliyorsunuz. İhtiyaç kredisi talebinde bulunan müşteriler yapılan değerlendirme sonrasında uygun bulunursa o gün içerisinde ödemeleri yapılıyor.

Şekerbank’tan 150.000 lira kredi kullandıysanız ve emeniyseniz size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Emekli maaşını Şekerbank’a taşıyan müşterilere daha yüksek kredi imkanları veriyor. İlk 3 ay vadeli kredi sonrasında 36 ay vade olarak kişinin hesabına tanımlanıyor.

para

VAKIFBANK KAMPANYA ŞARTLARI

Vafıkbank müşterilerine ipotek karşılığında taksitli ihtiyaç kredisi veriyor. 150.000 TL kadar nakit kredi başvurusu yapmak için sahip olduğunuz taşınmazı göstererek kredi alabiliyorsunuz. Bu kredinin vatandaşlara sağladığı özellikler arasında 36 aya kadar vade ile aylık ya da 3 aylık değişken taksitlerle geri ödeme imkanı sunmaktadır. Ayrıca kredi çekebilmek için düzenli geliriniz ve olumlu kredi notunuz olması gerekiyor. Buna ek olarak teminat karşılığı olarak da kredi kullanabiliyorsunuz.

Vakıfbank 150.000 lira ihtiyaç kredisi alanlar Vakıfbank’ın diğer imkanlarından yararlanabiliyor. Eğer hesabınızı aynı bankaya taşırsanız bir defada para çekme limit oranınız da artıyor. Bununla birlikte emekliyseniz ve maaşınızı ilgili bankaya taşırsanız banka size diğer kredi çekim işlemlerinizin geri ödeme vadesini uzatabiliyor. Başvuru sahipleri hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak değişik faiz alternatifleri ile kredi kullanabiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN