Dev cam fabrikası iflas canavarına yenildi! Konkordato talep eden fabrikadan kötü haber: Türkiye’nin o şirketi battı

Dev cam fabrikası iflas canavarına yenildi! Konkordato talep eden fabrikadan kötü haber: Türkiye’nin o şirketi battı

Bursa İnegöl’de 3200 metrekarelik alanda faaliyet gösteren o cam fabrikası iflas bayraklarını çekti. Konkordato talebi reddedilen firma kötü haberi duyurdu…

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 3200 metrekarede faaliyet gösteren Arslan Cam’ın konkordato talebi reddedildi. Talebin reddi sonrasında ise firma iflas bayraklarını çekmek zorunda kaldı…

Özellikle pencere camı tedarik eden ve 40 çalışanı bulunan firma ekonomik kriz karşısında daha fazla ayakta kalamadı. Kumlama ve temperleme gibi alanlarda faaliyetlerini sürdüren firma, müşterilerinin son teknoloji cihazlar ile üretimini yapıyordu.

arslan-cam-iflas-1.jpg

ARSLAN CAM İFLAS ETTİ

Ekonomik kriz nedeni ile konkordato talebinde bulunan Arslan Cam mahkemeden ret cevabı aldı. Bu cevabın ardından ise iflas kaçınılmaz oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN