Devlet başvuru yapan kişilere geri ödemesiz 100 bin TL verecek! Fırsattan yararlanmak o tarihe kadar süre verildi

Devlet başvuru yapan kişilere geri ödemesiz 100 bin TL verecek! Fırsattan yararlanmak o tarihe kadar süre verildi

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar internet üzerinden 100 bin TL kredi desteğinin şartlarını araştırıyor. Peki 100 bin TL kredi desteğine nasıl başvuru yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında 100 bin TL destek kredisi verilecek. Peki ödemelerden kimler faydalanabilir? Şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

100 BİN TL KREDİ DESTEĞİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bildirilen haberlere göre nakit ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi ailelere 100 bin TL kredi desteği verilecek. 100 bin TL ödemeler ev bakımı, prefabrik ev yapımı, betonarme ev yapımı gibi ihtiyaçlar için kullanılabilecek. 

100 bin TL Geri ödemesiz destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilecek 100 bin TL ödemeler için 5 Haziran tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor. Dar gelirli vatandaşlar evlerinin bakımı için destek talep ederse 20 bin TL ve 100 bin TL arasında geri ödemesiz destekten faydalanabilecek. Prefabrik ev yapımı için 200 bin TL'ye kadar, betonarme ev yapımı için 300 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. Ödemeler il ya da ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yaparak alınacak. Gerekli belgeler kurum tarafından öğrenilecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN