Dolar düşecek mi, çıkacak mı? 2 finans kuruluşundan piyasayı sallayan tahmin: O tarihe aman dikkat

Dolar düşecek mi, çıkacak mı? 2 finans kuruluşundan piyasayı sallayan tahmin: O tarihe aman dikkat

Dolardaki yükseliş devam ederken, dolar düşecek mi? Dolar ne kadar olacak? gibi soruları da merak konusu oldu. Dolar yatırımı yapanlar uygun al-sat tarihi beklerken, 2 önemli finans kuruluşundan piyasayı sallayan tahminler geldi. Döviz büroları dolup taşacak...

Dolar son zamanların rekor seviyelerine ulaştı. Euro arasındaki farkı kapatan dolar yatırımcıları da meraklandırdı. 1 dolar kaç TL olacak? soruları en çok arananlar arasında. Önemli 2 finans kuruluşundan dolara ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi. Düşmesi an meselesi...

dolar.jpg

DOLAR İÇİN KORKUTAN AÇIKLAMA! DERİN DÜZENLEME YOLDA

FED'in faiz kararları sonrası dolar/TL kurunda yükseliş yaşanmaya devam ediyor. Amerika'dan beklenen bazı verileri değerlendiren finans kuruluşları korkutan tahminleri verdi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından önce kuruluşlar da dolar tahminlerini açıklamaya başladı.

dolartl.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ 2 KURULUŞTAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMA

Dünyaca ünlü 2 kuruluştan ise sert düzenlemeler olabilir açıklaması geldi. UBS dolarda düşüş beklediğini belirtirken, TD Sevurities, dolarda sert bir düzeltme olacağını aktardı.

FED SIKILAŞMA DÖNGÜSÜNE GİRDİ

FED'in üst üste yaptığı faiz sınırına yakın olduğunu aktaran kuruluşlar, FED'in artık sıkılaşma döngüsüne geldiğini belirtti. USB CIO'u Solita Marcelli, dolar kurunda değer kaybı yaşanacağını söyledi.

TD Securities ise dolar içi gelecek aylarda derin bir düzeleme oalcağını ve ralli için satış fırsatı olacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN