Dolar resmen kanatlanıp uçacak! Uzman isim tek tek açıkladı… Doları olanlar gaflete düşüp bozdurmasın

Dolar resmen kanatlanıp uçacak! Uzman isim tek tek açıkladı… Doları olanlar gaflete düşüp bozdurmasın

Gündemin değişmeyen konularından biri olan dolar, yine gündemdeki yerini aldı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer bu kez çok önemli bir uyarıda bulundu. Doları olanlar sakın bozdurmasın! O tarihe dikkat, dolar resmen kanatlanıp uçacak…

Dolar gündemdeki yerini korurken yatırımcılar ünlü ekonomistlerin tavsiyelerini dinlemeye devam ediyor. Özellikle de FED faiz kararı ve Merkez Bankası’nın faiz artırımı adımlarından sonra yüzbinlerce yatırımcı altın ve dolar konusunda ne yapacaklarından emin değil. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise tam bu noktada yatırımcılara önemli dolar uyarıları yaptı. İşte konuya ilişkin detaylar…

DOLARDAKİ YÜKSELİŞ ALTINI DA ETKİLEYECEK DİYEREK DUYURDU

Dolara ilişkin son durumu ve ilerleyen dönemlerdeki beklentilerini açıklayan Selçuk Geçer, dolar kurundaki yükselişin altını da etkileyeceğinin altını çizdi. Geçtiğimiz günlerde alınan FED faiz kararı hakkında "FED faiz kararı, ekim ayı ile birlikte 25 baz puan artırılacak. Fakat bu durum, yılın geri kalanında faiz indirimi beklentisi yaratmıyor. 2023 yılının sonuna kadar faiz indirimi beklemek hata olur" dedi.

yeni-proje-3-003.jpg

ALTIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMANI AÇIKLADI

Yatırımcıların en çok sorduğu “altın almak için doğru zaman ne zaman?” sorusuna yanıt veren Geçer, ekim ayını işaret etti. Dolar kurunun yükselişi ile gram altının da yükseleceğini açıklayan Geçer, doları olan vatandaşların bu dönemde panikleyip dolarlarını satmamaları gerektiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN