Dolar yatırımcıları dikkat! “Geç bile kaldı” diyerek o tarihi işaret etti! 30-40 TL’ye yükselecek

Dolar yatırımcıları dikkat! “Geç bile kaldı” diyerek o tarihi işaret etti! 30-40 TL’ye yükselecek

Elinde dolar bulunduran bütün yatırımcıları ilgilendiriyor. Dolar tahminleri ile dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer 40 TL bandını işaret etti. Dolar fiyatlarının o tarihte yükseleceğini duyurdu. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahminleri…

Yatırım tercihini dolardan yana kullanan vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklamaya imza atıldı. Dolar hakkında yaptığı tahminler ile dikkat çeken ünlü Ekonomist Selçuk Geçer dolar rakamların 30-40 seviyesine kadar yükseleceğini duyurdu. O tarihten itibaren artacak. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahminleri…


DOLAR RAKAMLARI REKORA KOŞUYOR

Dolar kuru hakkında yaptığı açıklamalar ile piyasanın nabzını tutan Ekonomist Selçuk Geçer, Ağustos ayı ile birlikte dolar rakamlarının 30-40 bandına kadar yükselebileceğinin altını çizdi. Ağustos ayının ortasını ve sonlarını işaret eden uzman isim 30 TL bandına yükselecek olan dolar kurunun yılbaşında 40 TL'ye kadar çıkabileceğini belirtti. Eylül-Ekim aylarında doların 38 TL seviyesine yükseleceğini vurgulayan Geçer, “Doğru değer enflasyona bakıldığında artık 38 ila 40 lira aralığı demiştik.” ifadelerini aktardı.

selcuk-gecer-dolari-satmayin-dedi.jpg

Dolar fiyatlarının bu seviyeye ne kadar sürede ulaşacağı En çok araştırılan konular arasında yer alırken Geçer, Eylül-Ekim aylarını işaret etti. O kadar hızlı mı yükselecek? sorusu akıllarda yere denirken uzman isim bu soruya da yanıt verdi. Geç bile kalındı ifadelerini kullanan Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN