Dolarda durum ‘Vahim’ diyerek açıkladı! Oklar yeşile döndü! Ocaktan bu yana... İşte 20 Şubat güncel kur fiyatları…

Dolarda durum ‘Vahim’ diyerek açıkladı! Oklar yeşile döndü! Ocaktan bu yana... İşte 20 Şubat güncel kur fiyatları…

Dolar fiyatları yükselmeye devam ederken uzman isimlerden açıklamalarda peş peşe geliyor. Türk lirasındaki değer kaybı yılbaşından bu yana %4'ü aşarken kritik sınıra yaklaşan dolar Kapalıçarşı'da sınır aştı. Ünlü Ekonomist “Durum vahim” diyerek açıkladı. İşte 23 Şubat 2024 dolar, euro ve döviz kurlarındaki güncel rakamlar…

Dolar fiyatlarında ivme Yukarıyı işaret ederken ekonomi yönetimi kontrolü de yükselme yaşanıyor. Bankalararası piyasada 30,85 TL seviyesinde yer alan Dolar kuru Kapalıçarşı'da 31 TL'yi gördü. Euro ise 33 TL seviyesine ulaşırken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tüm vatandaşlara seslendi. "Yine 'dolar düşecekmiş' yalanına inananlar var! Uyanın ve işinize bakın. Hayal kuranlar hep uyuyarak masal dinlemeye devam edecek." sözleri ile uyarılarda bulunan İslam Memiş vahim tabloyu da açıkladı. İşte 23 Şubat 2024 dolar, euro ve döviz kurlarındaki güncel rakamlar…

DOLARDAKİ VAHİM TABLO

Serbest piyasalarda fiziki dolara talebin arttığı belirtilirken seçime sayılı günler kala vatandaşların döviz kuru endişesinin de hızla arttığı belirtildi. Merkez Bankası sene sonu enflasyon tahmini değiştirmeyeceğini belirtirken %36 olarak açıkladı. Enflasyon %64'e ulaşırken TÜİK tarafının açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeğe yansıtmadığını dile getiren Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) kurucusu Veysel Ulusoy, Dolar kuru ile ilgili kritik bir paylaşımda bulundu.

Ulusoy, ekonomi yönetiminin seçime kadar döviz kurunu frenlemeye çalışacağını belirterek seçimin ardından döviz kurunun yükselerek enflasyonun 3 haneli rakamlara ulaşacağını söyledi. Dolar kurunun tutulması durumunda dış ticaret açığı oluşacağını dile getiren Ulusoy "Her durumda sonuç vahim" sözlerini vurguladı.

Dolarda durum vahim! Ünlü ekonomist açıkladı: Dolar düşecek... 20 Şubat 2024 Dolar ne kadar? - Resim : 2

20 ŞUBAT GÜNCEL DÖVİZ KURLARI

20-subat-kurlar.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN