Doları olmayanın uykuları kaçacak! Selçuk Geçer'den rekor tahmin: O tarihte 30 TL olacak

Doları olmayanın uykuları kaçacak! Selçuk Geçer'den rekor tahmin: O tarihte 30 TL olacak

Dolar piyasasındaki dalgalanmaların etkisiyle yatırımcıların gözü kulağı uzman isimlerden gelen açıklamalarda. Elinde doları olanların endişeli bekleyişi bu açıklamayla birlikte sona erecek. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yeni tahminlerini tarih vererek paylaştı. Dolar o tarihte 30 TL'ye dayanacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye'deki kur piyasasındaki hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. Yatırımcıların ilgi odağı olan dolar kurunda ise son günlerde durgunluk söz konusu. Sürekli olarak 27 seviyelerinde takılan dolar kuruna dair uzman isimlerden açıklamalar geliyor.

DOLAR O TARİHTE 30 TL

Dolar kurunun ileri tarihlerde nasıl bir yolda ilerleyeceği beklenirken Selçuk Geçer'den beklenen açıklama geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuruna dair yeni tahminlerini paylaştı.

Seçimlerden sonra hızlanan dolar yükselişinin o tarihte 30 TL'ye kadar artacağını belirtti. Selçuk Geçer'in tahminlerini duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı. Selçuk Geçer tahminlerini şu şekilde paylaştı;

"Temmuz ayının sonunda veya ağustos ayının ortalarında dolar kurunda 30 TL üzerini göreceğiz.”

selcuk-gecer-yeni-tahminini-yapti.jpg

YIL SONU DOLAR TAHMİNİ

Dolar kurundaki yükselişlerin devam edeceğine dair öngörüler paylaşılırken, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi bu süreci hızlandırıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası tarafından yıl sonu tahminine dair açıklamada bulundu.

Dolar kurunun yıl sonunda 26 TL seviyelerinde olacağı belirtilirken Selçuk Geçer, bu rakamlara günümüzde gelindiğinin altını çizdi. Yeni değerlendirmesiyle birlikte yıl sonuna kadar dolar kurunun 30 TL'nin üzerine çıkacağını iddia etti.

selcuk-gecer-dolar-icin-ezber-bozdu-iste-zirve-yapacagi-tarih-1652518782.jpg

DOLAR KURUNDA DOĞRU RAKAM

Dolar kurunun gerçek değerinden sık sık bahseden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, tarih vererek tahminlerini paylaştı. Doğru rakamların açıklanmasının önemine vurgu yapan uzman isim, gerçek değerinde olması durumunda yabancıların da geleceğini belirtti.

Temmuz ayının bitimiyle ya da ağustos ayının ortalarına doğru dolar kurunun 30 TL'nin üzerine yükseleceğinin bilgisini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN