Doların ateşi çıktı! İslam Memiş doları olanları uyardı: O tarihte 25 TL olacak

Doların ateşi çıktı! İslam Memiş doları olanları uyardı: O tarihte 25 TL olacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş uyarı! Türkiye seçimini yaptı. Seçimlerin ardından dolar, altın, borsa ve kripto paralarda hareketlilik başladı. 19,50 TL sınırını aşan dolar 20 liraya dayanmış durumda. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar ne olur?' sorularını araştırıyor. Altın kahini İslam Memiş, dolar borcu olanları uyardı. Büyük kaos geliyor! Dolar o tarihte 25 TL olacak!

Dolarda son dakika gelişmesi! Seçimlerden sonra doların ateşi çıktı. 19,50 TL sınırında gezen dolar kuru seçimlerin ardından 20 TL'ye kadar dayandı. Ülkede döviz sorunu yaşanmaya devam ederken bankalardan gelen nakit avans kararı herkesi şoke etmiş durumda. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar borcu olanları uyardı. Büyük kaos geliyor! Altın kahini uyardı, dolar o tarihte 25 TL olacak.

hghghg-2023-05-19t104631-896.jpg

DOLAR O TARİHTE 25 TL OLACAK!

Ekonomik açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist İslam Memiş, TCMB'nin yıl sonu dolar tahminini 24 TL olarak açıklamasının ardından flaş bir uyarıda bulundu. Dolar borcu olanlar dikkat. Dövizde büyük oyun geliyor. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları;

"Faiz indirimlerinin devam edeceğine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bir politika değişikliğiyle birlikte yeni bir yoruma ihtiyaç olacak. Yaz aylarında dolar kuru 25 lira seviyesini koruyacak. Alternatif olarak borsaya girmek için bir fırsat doğdu. Kur koruma ve borsa dışında yatırımcının yapacağı pek bir şey yok."

hjhjhj-2023-05-19t104609-785.jpg

GRAM ALTINDA KAZANÇ DEVRİ BİTTİ

"Şu anki satışlar normal satış. Orta ve uzun yöndeki beklentim pozitif... Uyarılarım olmuştu. Gram tarafında şu an alınabilir seviyede olduğunu düşünmüyorum. Piyasalar rahatlamalı. Bundan sonra bakabiliriz. Şu an gram altın alım fırsatı vermedi aksine alana zarar ettirdi. Borsadaki avantajlar devam ediyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN