Dünyaca ünlü otobüs firması iflas denizine kapıldı! Otobüs devinden kötü haber, 270 milyon dolara satılmıştı

Dünyaca ünlü otobüs firması iflas denizine kapıldı! Otobüs devinden kötü haber, 270 milyon dolara satılmıştı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz birçok firma üzerindeki etkisini sürdürüyor. Öyle ki ekonomik kriz karşısında dayanamayıp iflas eden firmalar arasına dünyaca ünlü o otobüs firması da katıldı. Otobüste evinden kötü haber geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Son yıllarda dünyadaki ekonomik kriz her geçen gün artarak devam ederken özellikle pandemi sonrasında birçok firma iflas kararı aldı. Ekonomik kriz karşısında direnemeyen firmalar teker teker iflasa sürüklenirken bunların arasında Türk firmalar da yer aldı. Şimdi ise dünyaca ünlü bir otobüs firmasından iflas haberi geldi.

yeni-proje-8.jpg

ABD’Lİ OTOBÜS FİRMASI İFLAS ETTİ

TGRT Haber’de yer alan habere göre, özel bir sermaye firması tarafından 270 milyon dolara satın alınan ABD'li otobüs şirketi Coach, iflas başvurusunda bulundu.

ABD’li otobüs şirketi Coach, özel sermaye şirketi Variant Equity Advisors'a 270 milyon dolara satılmıştı.

ABD ve Kanada’da Megabus ve diğer banliyö otobüs hatlarını işleten Coach USA, artan maliyetlerle mücadele edemedi. Söz konusu şirket iflas başvurusundan sonra varlıklarını satıp borçlarını azaltmayı planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN