Dünyada sadece 20 kişide olacak! G63 AMG Cabriolet'den hayran bırakan görüntü: Fiyatı neredeyse 13 ev parası

Dünyada sadece 20 kişide olacak! G63 AMG Cabriolet'den hayran bırakan görüntü: Fiyatı neredeyse 13 ev parası

En özel hissettirecek otomobillerden biri daha geliyor! Bu otomobilden dünyada sadece 20 kişide olacak! G63 AMG Cabriolet'den hayran bırakan görüntü! Peki fiyatı ne kadar olacak? Fiyatı neredeyse 13 ev parası! İşte G63 AMG Cabriolet fiyatı...

Otomotiv dünyasında yeni bir dönem başlıyor. Refined Marques'un ürettiği Mercedes-Benz G63 AMG Cabriolet, sadece 20 kişinin sahip olabileceği özel bir seri olarak karşımıza çıkıyor.

Mercedes-Benz'in efsanevi G serisi, şimdiye kadar birçok farklı versiyonuyla otomobil tutkunlarını etkilemeyi başardı. Ancak, şimdiye kadar hiç görülmemiş bir versiyon olan G63 AMG Cabriolet, sınırlı sayıda üretimle otomobil dünyasına damgasını vuracak.

2013 Mercedes-Benz G500 Cabriolet Tested - autoevolution

Refined Marques isimli modifiye atölyesi tarafından hayata geçirilen bu özel otomobil, markanın "tank" mottosunu taşıyan G serisinin çatısı altında eşsiz bir yere sahip. Normalde üstü açılan tavanlı G Serisi modellerinden farklı olarak, bu özel Cabriolet versiyonu, dört kapılı ve AMG serisinin gerçek ruhunu taşıyor.

Otomobilin üretim hikayesi, Refined Marques CEO'su Ahmed Al Bakry'nin küçük oğlunun ilginç bir önerisiyle başlıyor. Bakry'nin Brabus G modeliyle gezerken oğlu, “Baba bunun üstü açılanını yapsak çok iyi olmaz mı? Bir de çift kapı değil dört kapılı olsun” dedi. Bu öneri üzerine başlayan tasarım ve üretim süreciyle ortaya çıkan G63 AMG Cabriolet, şimdiden büyük ilgi topladı.

G63 AMG CABRİOLET FİYATI NE KADAR OLACAK?

Sadece 20 adet üretilecek olan G63 AMG Cabriolet! - SDN

Refined Marques tarafından belirlenen 20 adetlik sınırlı üretim kontenjanıyla, bu özel otomobilden dünya genelinde sadece 20 kişi faydalanabilecek. Mercedes-Benz uzmanları tarafından incelenen üretim teknikleri ve ölçüm hassasiyetiyle, herhangi bir hata tespit edilmedi. Bu da otomobillerin marka lisansı altında üretildiğini gösteriyor.

Ancak bu eşsiz otomobilin ayrıcalıklı dünyasına adım atmak isteyenlerin cebinden tam 1.3 milyon dolar (38 milyon TL) çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN