Elektrikli araç alacaklar dikkat! Türkiye'deki en uygun fiyatlı elektrikli araç belli oldu! Sadece 799.000 TL ödeyerek!

Elektrikli araç alacaklar dikkat! Türkiye'deki en uygun fiyatlı elektrikli araç belli oldu! Sadece 799.000 TL ödeyerek!

Araç tercihini elektrikli otomobillerden yana kullanan vatandaşlar için Yeni liste belli oldu. Türkiye'de en uygun fiyata satışa çıkarılan elektrikli araç belli oldu. İşte Türkiye piyasasında en uygun fiyatlı elektrikli araç…

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'un satışa çıkarılması ile birlikte elektrikli otomobillere olan ilgi de artmaya başladı. Elektrikli otomobil fiyatları cep yakarken özellikle 900.000 TL ve 1 milyon TL arasında fiyatlardan satışa sunuluyor. Haliyle fiyatlar artarken vatandaşlar da uygun fiyatlı araç araştırmalarını hızlandırdı. Uygun fiyata elektrikli araç almak isteyenler için yeni liste belli oldu. İşte Türkiye piyasasında en uygun fiyatlı elektrikli araç…

UYGUN FİYATLI ELEKTRİKLİ ARAÇ BELLİ OLDU

Türkiye'de en uygun fiyatlı elektrikli otomobil arayışı devam ediyor. Birçok farklı marka piyasada yer alırken Çinli elektrikli otomobil üreticisi Leapmotor ile listenin üst sıralarına yerleştirdi. Türkiye'de gerçekleştirdiği lansmanın ardından ilk otomobilde satışa çıktı.

leopmotor-t03.jpg

2021 yılı Kasım ayında SKYWELL ile adını duyuran marka elektrikli otomobillerinin arasında bir yenisini daha ekledi. 2023 yılı Mart ayı itibarıyla Türkiye piyasasında yer alan Leapmotor en uygun fiyatlı elektrikli araçlar arasında yer alıyor. Hangzhou merkezde elektrikli otomobil şirketi Leapmotor, yapay zeka teknolojisinde de 30 yıllık deneyimini konuşturuyor. Tamamı elektrikli araçlardan oluşan SUV C11, sedan C01, 5 kapılı şehir otomobili T03 ve coupe S01 model araçları ile piyasadaki yerini aldı.

leopmotor-fiyat.jpg

FİYATLAR BELLİ OLDU


Türkiye piyasasında satışa çıkarılan Leapmotor ithal edilecek ilk 5 modeli ile göz dolduruyor. 5 kapılı şehir otomobili olarak bilinen T03 model aracı en uygun fiyatta elektrikli otomobiller arasında yer alıyor. 799.000 TL'den satışa sunulan araç elektrikli araç severlerin de göz bebeği olacak.

leopmotor-t03-ozellik.jpg
TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Birçok kişinin tercihi olacak Leapmotor T03 modeli ile göz dolduruyor. Aracın özellikleri merak edilirken 80 kW'lik güce, 41.3 kW/h'lık bataryaya sahip olduğu belirtildi. 417 km'ye varan şehir içi menzilineSahip olan Leapmotor T03 hızlı şarj desteği ile %30'dan %80'e sadece 36 dakikada şarj olmaktadır.

leopmotor-ici.jpg
Aracın dört bir tarafında bulunan sensörler ile birlikte 10 akıllı sürücü yardım desteği de bulunmaktadır. Hız sabitleme, mesafe takip, park yardımcısı gibi sürüş özellikleri de sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN