Elinde altın olanları korkutan tarihi uzmanlar verdi! O seviyeye hazır olun, altın fiyatları daha da düşecek

Elinde altın olanları korkutan tarihi uzmanlar verdi! O seviyeye hazır olun, altın fiyatları daha da düşecek

Uzmanlar, elinde altın olanları, altın yatırımcılarını korkutacak tarihi verdi! O seviyeye hazır olun! Altın fiyatlarındaki düşüş devam edecek...

Altın piyasasında son zamanların parlayan yıldızı, haftanın ilk işlem gününde adeta dip yaptı. Ons altında yaşanan 60 doların üzerindeki düşüş, gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında da yüzde 2'yi aşan bir kayba neden oldu. Bu düşüşler, altın yatırımcılarında büyük bir paniğe sebep oldu.

ALTIN FİYATLARINDA DÜŞÜŞ

Birçok Altın Fiyatı Tahmini Çıkan İsim: Şubat Ortasında...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ismi İslam Memiş, düşüşler hakkında önemli tarihler vererek yatırımcılara dikkat çekici uyarılarda bulundu. Memiş, manipülasyonun piyasayı etkilediğini belirterek öngörülerde bulunmanın zor olduğunu vurguladı. Ancak, savaş ortamından çıkılmasıyla altın fiyatlarında beklenen düşüşün yaşandığını ifade etti.

Geçtiğimiz haftalarda ons altının 2341 dolar seviyesine yükseldiğini hatırlatan Memiş, yaşanan hızlı düşüşün teknik bir boyutta olmadığını, kriz ortamıyla ilişkili olduğunu belirtti. Yeni bir savaş ortamının oluşması halinde dikkat edilecek noktanın 2380 dolar olduğunu ancak mevcut yumuşama sürecinin devam etmesi durumunda ons altının, ihlal ettiği tüm seviyelere geri dönebileceğini ve 2200 dolar sınırını yeniden test edebileceğini dile getirdi.

ALTIN YATIRIMCILARI İÇİN TARİHİ FIRSAT

Altın fiyatları her geçen gün rekorlarına bir yenisini daha ekliyor. Gram altın 1494 lirayla yeni rekorunu kırmış oldu.

Memiş, altın yatırımcıları için tarihi fırsatların kapıda olduğunu belirtti. Altın fiyatlarında yılın geri kalan bölümünde yükseliş beklentisinin güncelliğini koruduğunu ifade eden Memiş, yaşanan düşüşlerin gelecek için büyük bir alım fırsatı sunduğunu vurguladı. Yatırımcılara paniğe kapılmamaları ve düşüşleri fırsata çevirmeyi öneren Memiş, düşüşlerin ardından hızla yükselişe geçileceğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN