Elinde dolar olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer doların kıracağı yeni rekoru açıkladı

Elinde dolar olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer doların kıracağı yeni rekoru açıkladı

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası dolar kurunda hareketlilik başladı. 29 TL'ye dayanan dolar kurunun yeni yıl sonrası 30 TL'yi aşması bekleniyor. Yatırımcılar ekonomistlerden gelen uyarıları yakından takip ederken piyasa kahini Selçuk Geçer'den korkutan rakam geldi. Elinde dolar olanlar dikkat! Tarihi rekor geliyor. 30 TL birden artacak! O tarihe kadar alan köşeyi döndü. İşte Selçuk Geçer'in yeni dolar tahmini...

Dolar kuru yatırımcıların gündeminde. Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen dolar\TL 29 TL'ye geldi. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne kadar olacak?' sorularını araştırırken piyasa kahini Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Elinde dolar olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer doların kıracağı yeni rekoru açıkladı. 30 TL birden artacak! O tarihi bekleyen paraya para demeyecek.

BİTCOİN İÇİN KRİTİK UYARI

İCRYPEX CEO'su Gökalp İçer ve Selçuk Geçer'in YouTube programında dolar ve Bitcoin değerlendirmeleri yapıldı. ICRYPEX CEO Gökalp İçer, kripto para piyasasının lideri Bitcoin ile ilgili iddialı bir tahminde bulundu. İçer, Federal Reserve'in gevşemesi ve Bitcoin'in 318 bin ila 600 bin dolar arasında bir değere ulaşabileceğini söyledi. Ayrıca, Bitcoin'in tarihi zirvesini zorlayacağını ve 2024'te mevcut değerinin iki katına çıkabileceğini ifade etti.

SELÇUK GEÇER'DEN FLAŞ DOLAR TAHMİNİ! 30 TL BİRDEN ARTACAK

Piyasa kahini Selçuk Geçer ise dolar kuru ile ilgili flaş bir tahminde bulundu. Geçer, Gökalp İçer’in ‘Dolar’da tahminin ne?’ şeklindeki soruya ‘Doları 60'ın üzerini bekliyorum. Enflasyona göre 60 ila 65 aralığı diyorum. Ama muhtemelen 45 lira civarında tutacaklar.’ cevabını verdi.

elinde-dolar-olanlar-dikkat-piyasa-kahini-selcuk-gecer-dolarin-kiracagi-yeni-rekoru-acikladi-1.jpg

29 KASIM DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 28.9057 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 28.8939 liradan, satış fiyatı ise 28.9176 liradan işlem görüyor.

elinde-dolar-olanlar-dikkat-piyasa-kahini-selcuk-gecer-dolarin-kiracagi-yeni-rekoru-acikladi-2.jpg

EURO NE KADAR?

%0.11'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 31.8183 TL'den yapan euro şu anda 31.7959 TL alış ve 31.8408 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN